ВЕРА

Криминал и обредни ритуали у клиници за пластичну хирургију


Криминал и обредни ритуали у клиници за пластичну хирургију

29.01.2012. извор: eNovosti

Након свих прилика које су му до сада пружене, др Зоран Јовановић, малтретира и даље колектив клинике за пластичну хирургију, на јутарњим састанцима вулгарно се опходи према већини особља болнице, веома често је у алкохолисаном стању, неконтролисано се понаша и вређа све око себе. Постоје и пријаве и за сексуално узнемиравање. И нико нажалост ништа не предузима. Стање је алармантно, ово је апел јавности да се нешто предузме.

Поред изразите медицинске необразованости и незнања, и након свих прилика које су му до сада пружене, др Зоран Јовановић, малтретира и даље колектив клинике за пластичну хирургију, на јутарњим састанцима вулгарно се опходи према већини особља болнице, веома често је у алкохолисаном стању, неконтролисано се понаша и вређа све око себе.

Такво нецивилизовано понашање је срамота за једну медицинску установу. У болници је држао хоспитализованог пацијента кога траже судске власти преко три године. За то време он му даје посебан апартман, а заједно учествују у разним видовима малтретирања особља болнице, обредним ритуалима и ометања нормалног рада.

Нема особе у болници коју др Зоран Јовановић није вербално малтретирао, са честим претњама које су такве да особље болнице живи у страху за свој лични и породични интегритет.

О тзв. враџбинама које спроводи на клиници срамота је и говорити. Свакодневно спроводи обредне ритуале од клања живине до паљења, посипања и мазања папира, праха и течности по клиници.

Постоји, дакле, читава картотека пријава због недоличног понашања др Зорана Јовановића према докторкама клинике, за сексуално узнемиравање, као и према административним радницама.

Што се стручног дела рада тиче, поменути лекар нема ниједан стручни рад нити је икада било шта изложио на неком стручном скупу, а медицински речник њему је потпуно непознат. На такве састанке на клиници често је долазио пијан и неумесним и вулгарним коментарима брукао ову установу и читав КЦС.

Мишљења смо да је њему потребно једно озбиљно лечење од алкохолизма и пратећих стања. Сматрамо да се заклања иза Синдиката и користи његово име за разне претње и малверзације.

http://www.enovosti.info/index.php?option=btg_novosti&idnovost=35379&%D0%9A%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%BB-%D0%B8-%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B8-%D1%80%D0%B8%D1%82%D1%83%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D1%83-%D0%BA%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%BD%D1%83-%D1%85%D0%B8%D1%80%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B8%D1%98%D1%83#.TyWVM8VSTNW

2 replies »

  1. Bila sam na intervenciji uklanjanja mladeza na ledjima kod doktora Z. J., prilikom koje me je on “izvacario“ svuda, cak i po zadnjici i grudima. Pri tom je imao i jako neumesne i perverzne komentare, u cemu su ga sestre podrzavale. Ja sam se jako uplasila, mnogo sam ogorcena i zelela bih da prijavim doktora nadleznima. Ali koliko vidim, to nece imati neku svrhu, pa makar da upozorim devojke da je to jedan matori perverznjak kog treba da se klone.

    Свиђа ми се