ЗДРАВЉЕ-ЕКОЛОГИЈА

Разговор са прим. Др. Тодором Јовановићем о вирусима, вакцинама, канцеру, сиди, хепаптитису Ц, савети…


Ми смо, спортски речено, прваци света у неким болестима, То су канцер, сида, дијабетес, ауто-имуне болести идр. Али све те болести имају порекло. А кад питате вашег лекара за порекло он каже да се не зна, да има сто, хиљаду узрока за канцер. Нема хиљаду узрока, има један главни, јер не постоји ни једна организација без краља, цара, капитена, зато не може да не постоји.
****************************

Ко је Тодор Јовановић?

Тодор Јовановић је рођен 1935. године у месту Врани До, на Косову и Метохији. Дипломирао је медицину 1962. у Београду, 1974. специјализирао, 1976. постао примаријус а 1979. докторирао. Као дете доживео је клиничку смрт. По дипломирању, умиру му блиски рођаци од такозваних неизлечивих болести. Дао је заклетву Богу да ће цео живот да се бори против такозваних неизлечивих болести.

Где је радио?

Радио је на Институту за примену нуклеарне енергије у Земуну, на Технолошко металуршком факултету у Београду, Институту за хемију и металургију у Београду, Рударско геолошком факултету у Београду, Институту Борис Кидрич у Винчи, на ВМА у Београду, Војно техничком институту у Београду, Бекман лабораторији у Торонту, Националном институту за канцер у Вашингтону, Националном институту здравља у Бетезду, Каролинском институту за имунологију у Стокхолму, Краљевској болници –  одељење за ретровирусе у Лондону, на медицинском факултету у Лондону, Савезном институту у Грацу и у Лабораторији у Цириху.

Разговор о вирусима, вакцинама, епидемијама, канцеру, сиди, хепатитису Ц, савети…

Ми смо, спортски речено, прваци света у неким болестима, То су канцер, сида, дијабетес, ауто-имуне болести идр. Али све те болести имају порекло. А кад питате вашег лекара за порекло он каже да се не зна, да има сто, хиљаду узрока за канцер. Нема хиљаду узрока, има један главни, јер не постоји ни једна организација без краља, цара, капитена, зато не може да не постоји. Постоји! Зато ћу да говорим појединачно и групно. Како и зашто нам се то дешава. Не рекламира се тодоксин, овде је направљен препарат који делује на узрок. Сваки узрок је познат. До сада је било компликовано да се говори о томе, али зато што имам доста година морам да кажем шта је узрок…

 

Категорије:ЗДРАВЉЕ-ЕКОЛОГИЈА

3 replies »

 1. Доктор Јовановић саопштио нам је важне духовне поруке СРБСКИХ ВЕЛИКАНА
  попут ТЕСЛЕ,ПУПИНА, МИЛЕВЕ МАРИЋ, МИЛУТИНА МИЛАНКОВИЋА И др. како ћемо преживети ово смутно доба. Посебно ј ВАЖНО да прочитате његов астрални разговор са МИЛОШЕМ ТАРАБИЋЕМ, који на сајту~~слике и закон
  постања~~ пренет као блог СРБИЈА НОЈЕВА БАРКА. Да се закључити да
  је 2012. година време за то почев од МАРТА месеца.
  БОГ ЧУВА СРБИЈУ, СРБИЈА Е БОЖИЈЕ ОКО, КОСМЕТ ЈЕ ЗЕНИЦА БОЖИЈЕГ
  ОКА. !!! ДОГОДИНЕ У ПРИЗРЕНУ!!!!!

  Свиђа ми се

 2. Свака му част кад има храбрости да покаже лице свјетске фармацеутске и медицинске мафије. Враћајмо се природи.

  Свиђа ми се