Љиљана Татић

Швајцарско тужилаштво: српски државни врх повезан са Шарићима


Вероватно због нерашћишћених рачуна са Суботићем и жеље да му покаже да нико није јачи од државе, српски државни врх је покушао да обманама покрене истрагу у којој ће швајцарски органи “ископати” било шта из пословања Станка Суботића, што би омогућило подизање нове оптужнице против њега и његово евентуално изручење Србији.

Један од мотива те лажне пријаве можда је био и параноидни страх Тадићевог кабинета да Шарићи велики део свог новца перу на другим странама, заобилазећи своје београдске партнере.

Иронија судбине је хтела да управо истрага коју је спровела Федерална судска полиција Швајцарске, а коју је иницирала исконструисана пријава из Београда, докаже управо супротно – да Суботић нема никакве везе са Шарићима, али и да укаже на постојање веза између званичног Београда и највећег балканског нарко клана!

Судећи по томе како ке се власт понашала са сваким на кога је уперен прст да је макар кафу са Шарићем попио, занимљиво би било сада да видимо како ће државни органи реаговати на веома основану сумњу поткрепљену чињеницама швајцарског тужилаштва које недвосмислено указује да је постојала веза између Шарића и државног врха Србије.

e-нoвинe

7 replies »

 1. Isti „recept“ kao i \a Bogoljuba Karica! Dok je davao novac,bio je super,cim prestane…odmah ga proglase drzavnim neprijateljem broj jedan. Tako Vam je to…trazili ste,gledajte!

  Свиђа ми се

 2. Sarica su oni i napraavili i od njega pare uzimali .Kad je dosao da trazi pare nazad najlakse im je bilo da ga hapse.Svaki politicar koji se rukovao sa njim uzimao je pare preko posrednika.

  Свиђа ми се

 3. da je jedan gradjanin iz Srbije to da izjavi ili bi bilo Hapsen ili tajno hapsen a sto za da ne hapsite za uvredu cast svajcarskoj Izjave 🙂 kao naprimer to“ Швајцарско тужилаштво: српски државни врх повезан са Шарићима“ vrlo mi drago 🙂

  Свиђа ми се

 4. Drago mi je da Svajcarska provalila Istinu o kakvom Rukovostvom je Narod pirao jedno je sigurno Svajcarcima se nemoze zavese nima usta 🙂
  Saric je tu i tamo zbog Sverc zigareta a Drzavno Rukovostvo prodaje Zemlju Srbiju- unistava snagu Vojske Oruzije fabrike polako i nepostoj – Izdaje i unistava USTAV Srbije Priznala ne direktno -Kosovo -Tablice- Dokumenta -Universiteta – Pecat prelaz granice – sve zbog jedno papiric Evropska unija a Narod i dalje osta pez Novac Momaka veliko deo osta pez Sanata naj Slabi padaju na Ulicu naj jaci podmazu Vitamin B da bi dobili i ono i ovo i korupcija nemoze i nesme niko da izjavljuje ali bar mi je drago da Svajcarcima provalili kako to mi poverenje Rukovostvo smo podrzali LOPOVI kako kazu Svajcarici **BALKAN GAUNER** 🙂 DRAGO MI JE TO SVAJCERLAND 🙂

  Свиђа ми се