Владимир Димитријевић: Рат против становништва

ВЛАДИМИР ДИМИТРИЈЕВИЋ: Рат против становништва 2. део


Мит о пренасељености као изговор за истребљење становништва

Уништење „сувишних људи“ (нарочито путем абортуса, контрацепције и стерилизације) снажније од свега спроводи се у земљама чије слабљење одговара САД.

——————————————————————-

ЛИНК: РАТ ПРОТИВ СТАНОВНИШТВА 1. ДЕО

——————————————————————-

јануар 2012. извор: блог vladimirdimitrijevic

У „Меморандуму  о  националној  безбедности САД“ озбиљно се разматрало колико је потребно смањити становништво Египта да би Израел (а с њим и Америка) сачували кључне позиције на Блиском Истоку, с обзиром на све већи природни прираштај Арапа. Било је изражено жаљење што је због сукоба у Источном Пакистану дошло до уласка мноштва избеглица у Индију.

Шта је огорчило писце „Меморандума“?

Ево: „Долазак нових девет милиона емиграната поништио је осмогодишње напоре Асоцијације за планирање породице, захваљујући којима је успело да се спречи рађање девет милиона деце.“

Читаш, и по ко зна који пут си запањен „политичком коректношћу“ новог нацизма. У Хитлеровој Немачкој масовно уништење људи називало се санацијом (оздрављењем). У данашњој Колумбији убијање деце-бескућника називају „социјалним чишћењем“. А у Бразилу се тим „племенитим послом“ баве тзв. „Комитети пажње“.
У књизи Жаклин Кејзун „Рат против становништва“, објављеној 1988. у САД, постоји поглавље „Међународна помоћ САД и контрола становништва“.

У њој пише да је од 1965. до тада Америка уложила у смањење броја становника у разним земљама света двоструко више него све остале државе узете скупа. Управник Агенције за међународни развој др Р. Т. Равенхолт у свом интервјуу листу „Сент Луис Поуст Диспеч“, од 22. априла 1977. изјавио је да је, зарад остварења економских интереса САД, потребно стерилисати четвртину жена света способних да рађају.
Међутим, у Индији (и у неким другим земљама), стерилизовали су не само жене, него и мушкарце. Још 1966., пре но што је Америка развила широку кампању у области „економије рађања“, председник Џонсон је неколико пута одбио да пошаље зрно пшенице Индусима који су умирали од глади.

Захтевао је да претходно индијска влада пристане на широко заснован програм ограничавања рађања. Када су, на крају, власти Индије пристале, Џонсон је извесно време оклевао, чекајући да види да ли се програм спроводи. За то време, Индуси су наставили да умиру од глади.

На другом месту, у књизи такође  америчког  аутора,  Едварда Полмана, „Како убијати становништво“, описује се стерилизација Индуса на најразличитијим јавним местима, све до аутобуских станица. На сваком стерилизацијском пункту вршено је по 20 вазектомија (стерилизација мушкараца) на сат!

Наравно, добровољност ове акције била је веома условна. У једном индуском селу сто посто брачних парова способних за рађање сагласило се да „испланира породицу“ (углавном путем вазектомије) да би село добило – нови бунар! У другим селима сиромашним сељацима давали су малу надокнаду за то што је 75% мушкараца пристајало на то да буду стерилизовани.

Али Американци су желели да „економисање децом“ буде брже, па је добровољно-принудна стерилизација постала ПРИНУДНА! За шест месеци у Индији је, 1976. године, стерилисано три милиона људи.

Многи су, после примене тог „најпоузданијег начина контрацепције“ (како каже Руска асоцијација за „планирање породице“) постали инвалиди или умрли. Шта да се ради! Нема реформи, као што ми у Русији сада знамо, без жртава. Зато су урођеници захваљујући америчким парама добили бунар по највишим стандардима цивилизованог света.
Програм стерилизације у Салвадору, који финансира Агенција за међународни развој (АМР), подразумева 20.000 стерилизација годишње.

А у Бангладешу програм АМР директно повезује смањење рађања са „заштитом мајчинства и деце“. Децу су лечили од дијареје само под условом да њихове мајке пристану на стерилизацију. Рачуница је била прецизна: бирајући између живота и смрти већ рођеног детета, жене су биле спремне да више никад не рађају.

А ево како су „развијане сеоске области“ у Индонезији.

Американци су тамо пробали такозвани сеоски систем, покривши земљу мрежом са 30.000 пунктова за планирање породице. „Центар“ (влада Индонезије) је постављао циљ: у том и том року толики и толики проценат грађана обухватити контрацепцијом. Активисти који су то спроводили добијали су премије за испуњену норму. А села – додатну храну, медицинску помоћ и остала добра.

Најгрђе је Америка децом „економисала“ у Кини. Мисли се да Кинези све раде по својој вољи, али је то погрешно. Јавно се одричући кинеског програма „Једно дете – једна породица“, који подразумева насилне абортусе, принудну стерилизацију и убијање новорођенчади, Агенција за међународни развој била је ипак главни покровитељ Међународне федерације за планирање породице и Фонда за становништво при Уједињеним нацијама, који су финансирали кинески програм.

Уз то Кинези и Американци су активно размењивали научнике – „планере породице“. Кина је постала прави полигон за таква „истраживања“.

Новинар Кристофер Рен је у „Њујорк Тајмсу“, од 16. маја 1982. писао о хиљадама Кинескиња које су хапшене и примораване да врше абортусе: „Држали су их у затворским ћелијама или јавно срамотили, пред гомилама људи, приморавајући их да абортирају. Патроле су хватале жене на улицама и у марицама их одвозили у абортерске клинике“.

Мајкл Винк је у „Вол Стрит Џурналу“ писао о женама „везаним конопцима, које су у приколицама за стоку гонили на абортусе“. А Стивен Мошер у „Пипл Рипаблик Прес“ је говорио о убијању новорођених девојчица у Кини: „Могу да их закољу, утопе или просто оставе да умру од глади и хладноће.“

Не скрећемо пажњу на новац случајно. У „Меморандуму Асоцијације за међународни развој“ (1987) јасно се указује да ће сви међународни програми за контролу     раста становништва пропасти ако их Сједињене Држава не буду финансирале, и ако ДАВАЊЕ КРЕДИТА ОДРЕЂЕНИМ ЗЕМЉАМА НЕ СТАВЕ У ДИРЕКТНУ ЗАВИСНОСГ ОД ИСПУЊАВАЊА ЗАДАТАКА У ТОЈ ОБЛАСТИ!

Али нису сви пројекти америчких наследника цара Ирода ишли тако глатко. У Индији су, као „стерилизаторку“, убили Индиру Ганди и њеног сина Раџива, јер су они били нарочито активни у подстицању ПРИНУДНЕ СТЕРИЛИЗАЦИЈЕ.

Индуси су нам причали како су представници власти долазили у села, хватали мушку децу од 15 до 17 година и у препуним камионима их возили на „малу просту операцију“ (како стерилизацију зове „Асоцијација за планирање породице“), заувек лишавајући дечаке права да постану мушкарци.

Убиство Раџива Гандија није решило проблем, али је мало „прикочило“ реформаторе. Због тога сада Индија има преко милијарду становника.

У Никарагви ствар су решили радикално: један од првих указа сандинистичке власти после свргавања про-америчког диктатора Сомозе био је затварање свих клиника за планирање породице које финансира АМР.

Ни у Ирану „планери“ нису добро прошли. Ирански шах је био велики пријатељ САД. Уз помоћ АМР, Међународне федерације за планирање породице, Сорошевог фонда и универзитета Северне Каролине и Чикага, он је развио снажну активност око планирања породице у својој земљи.

Министарство образовања је у нове уџбенике убацило садржаје о сексологији и контрацепцији припремајући учитеље да се баве секс-просветом. На хиљаде добро плаћених лекара борило се против „нежељене деце“…

Али, шах је свргнут, а Хомеини је, чим је дошао на власт, растерао „планере“ и њихове америчке спонзоре

Све је ово, очито, господарима ужаса било недовољно. Зато су решили да учине још један корак, и да почну да смишљају како да много брже и ефикасније, него контрацепцијом и принудним стерилизацијама, смањују број живих на планети.

New age и смањење становништва

New ageСиле зла, скривене у тами тајних друштава, које данас раде на стварању Новог светског поретка, за ширу јавност су направиле синкретистички религиозни иокрет Њу Ејџ (New age), покрет за остварење тзв. „НОВОГ ДОБА“.
У Њу Ејџ систем се уклапају све могуће секте и следбеници окултизма: од либералних протестаната, преко далекоисточних гуру-група, до вештица и сатаниста.

Новодопци, који верују у астрологију, сматрају да је човечанство, које је пре две хиљаде година, заједно с планетом Земљом, ушло у астролошки знак Рибе која, тобож, представља Хришћанство, сада спремно за нову споху – доба Водолије.

То значи да је Хришћанству „одзвонило“ и да почиље нова фаза „космичке еволуције“. У тој фази, све религије треба да се уједине, нужно је створити једну светску државу, једно судство, једну нолицију, једну војску; окултизам и магија служиће „новом човечанству“ за проширење „поља свести“.

Сви они који одбијају да се интегришу треба да буду елиминисани кроз низ локалних ратова у разним деловима света. Ово би било сомнабулно бунцање да многи од гуруа глобализма не припадају Њу Ејџу. Алиса Бејли, један од оснивача покрета, имала је уплива на низ значајних личности мондијалистичке идеологије.

У Новом добу традиционална породица биће разорена (јер ствара „себичног појединца“), цареваће промискуитет, а „духови – водичи“ (очито, демони), упућиваће људе како да живе и шта да раде. Човечанство треба да постане нска врста „колективног натчовска“,на чијем челу ће бити лажни цар – месија, кога Њу Ејџ зове Мајтреја, то јест, по православиом предању, антихрист.

Плодови окултистичке таме глобалиста већ се виде: крвави ратови, злочини, разврат, бујање сатанских секти. Циљ: уништење Цркве Божје, протеривање Бога из душа свих људи.

Све велике идеологе Њу Ејџа водили су (или их још увек воде) тзв. “ spirit guides“ (духови – водичи), који их саветују шта и како да чине на путу ка коначно уједињеној и „просветљсној“ планети.

Ли Пен, познати стручњак за Њу Ејџ духовност, упозорава: „У својој гордости, учитељи Новог Доба и њихови глобалистички савезници желе светску Утопију, која треба да буде остварена. Што је већа гордост личности или покрета, већи је гнев њихов кад наиђу на супротстављање, и још већи је њихов очај кад виде да се њихова визија срушила. Гордост, гнев и очај су духовни коренови суровости и убиства.

Можда изгледа чудно оптуживати теософске пророке за тако нешто. Зар то нису културни људи са добрим везама – и они и њихови следбеници; они кажу да је њихов циљ побољшање живота људске расе на Земљи.

Па ипак, теософи и Њу Ејџ учитељи су уверени да су оба светска рата била неопходна да би човечанство еволуирало, и да је рађање Новог доба почело кад су бачене атомске бомбе на два јапанска града 1945.

Они су пуни страха од пренасељености – нарочито у Трећем свету. Теософски писци заговарају слање оних који одбијају да се укључе у Ново доба у „друге димензије“, и свођење садашњег броја светског становништва на две милијарде, па чак и мање“.

Алиса Бејли је дух Џвал Кхул говорио да уништење људских живота није нешто чега се треба плашити. Барбара Макс Хабард, популарни новодопски мисац, од свог духа је добила „откривењс“:

„Зло ће се појавити да би уништавало – и заиста ћс уништавати. Уништиће све оне који не желе да се прилагоде новој фази, јер живот је оријентисан ка будућности.

Природа се много мање брине за индивидуални опстанак него за еволуцију целине на виши ниво свести, јединства и богосвести“.

Нил Доналд Волш, још један од духом вођених новодобаца, од свог водича добио је овакве проуке (поред тврдњи да децу од најранијег доба треба упознавати са сексом, па чак и са хомосекуализмом, јер све то доноси „духовну радост“):

„Грешке које је Хитлер учинио нису нанеле штету онима чија је смрт била проузрокована. Ове душе биле су ослобођене својих земаљских веза, као лептири који се ослобађају чауре…“ Дакле, Хитлер није наудио убијенима – они су сад лептирићи, одлепршали у „друге димензије“.

Неки од кључних људи Новог светског поретка и мондијалистичке окупације планете су повезани са окултистима.

Међу њима су чувени Тед Тарнер, медијски гуру Америке, Михаил Горбачов, председник Зеленог крста, који хоће да свету наметне тзв. „еколошку полицију“ (могу да вас униште ако загадите нешто што вам они не одобре), Морис Стронг, богаташ – окултиста, годинама један од кључних људи на свим сусретима Светског економског форума у Давосу ( сада саветник владе НР Кине ), Роберт Милер, дугогодишњи угледник УНЕСКО-а и измислитељ светског образовног програма за децу, везаног за учење окултне екологије (иначе, непосредан следбеник Алисе Бејли),чланови породица Рокфелера, Ротшилда, итд.

Све се уклапа у мондијалистичку причу о „златној милијарди“ срећника који могу да живе на Њу Ејџ планети, док остале, очито, треба послати у „духовну димензију“, путем ратова, изгладњивања, стерилизације и сличних „хуманих“ поступака (а све у име“светлије будућности“ човечанства.)

Хитлер, одушевљени теософ (узео свастику, знак теософије, за своју заставу), веровао јс да наступа доба више расе (чији је он фирер) и да ниже расе (Јевреји, Словени, Роми) треба да буду истребљени. То исто верују и данашњи Њу Ејџ пророци. И зато се стално чују приче о „пренасељености“ (а зна се шта чека оне који се нађу у „пренасељеним зонама“ света.) Роберт Милер је већ предложио тзв.

„Брачни сертификат Уједињених нација“: у било ком делу света, кад млади ступају у брак, треба да се обавежу пред Уједињеним нацијама да неће родити више од једног или двоје деце.

Милер у свом огледу „Две хиљаде идеја и снова за бољи свет“ , објављеном 1997., хвали Уједињене нације зато што су, својом вешто вођеном политиком депопулације, од 1952. успеле да спрече рођење додатних две милијарде и двеста милиона беба, које би додатно  допринеле пренасељености.

„Горби“ је те исте, 1997, говорио да породице у земљама у транзицији треба да имају једно дете, а кад се стање на планети стабилизује – два детета. Тед Тарнер је предлагао да се садашњих шест милијарди становника смањи на две милијарде на суптилан начин.

Обраћајући се „Националном савезу за планирање породице и репродуктивно здравље“ 1999, Тарнер је рекао: „Можемо то урадити на веома хуман начин – ако свако усвоји политику рађања једног детета у наредних сто година“.

Он се није задржао на речима, него је чинио и дела: Уједињеним нацијама је поклонио стотине милиона долара за програме контроле рађања, укључујући и 21 милион долара за контрацептивну обуку девојчице широм света – од Малавија до Ел Салвадора, од Монголије до Маурицијуса. Други донатори су били Рокфелерова фондација, Бил Гејтс и, наравно,  „усрећитељи“ из Светске банке.

И либерални екуменисти су крикнули да се мора стати на пут заповести Божјој о рађању деце. Епископалац, бискуп Свинг, оснивач Иницијативе уједињених религија (религиозне „Уједињене нације“), Ханс Кинг, покојни римокатолички теолог „глобалне етике“, бискуп англиканаца Џејмс Отли, посматрач при УН, само су нека од имена „хришћана“ против „пренасељсиости“.
Уједињсне  нације  не   штеде  паре   кад  треба „уштедети“ на рађању деце.

Пакистан је добио 250 милиона долара зато што је пустио да се у школама ђацима говори о добробити малих породица. Фонд Уједињених нација финансира кинеске „едукаторе“ и оперативце акције „једна породица – једно дете“. Дају се паре и за програме стерилизације у Перуу.

Наравно да је реч о хитлеровском расизму. Трећи свет, свет „обојених“ (које је оснивач теософије, Јелена Блавацка ,сматрала нижом расом) први треба да нестане. Роберт Милер од УН тражи да одреди колико свака нација може да „одржава“ становника, при чему нарочиту пажњу „западног белог света“ обраћа на „обојене“ из неразвијених земаља. „Бели“ изумиру, „обојени“ се множе… Само се чека нови западни вођа, са брчићима или без њих, али свакако спреман на „очишћење планете“.

У игри су заиста истребитељи. Још 1991. „хуманиста“ Жак Ив Кусто је дао интервју „Куриру УНЕСКО-а“ у коме каже шта је потребно да би се очувала планета са њеном биолошком разноврсношћу (сетимо се, овај глобалиста – ронилац је био омиљени истраживач мора и океана, кога смо са уживањем гледали на ТВ-у):

„Становништво света мора бити стабилизовано, и зато сваког дана треба да се елиминише 350 хиљада људи. Тако је ужасно размишљати о томе да не би требало то ни да изговоримо. Али опште стање у коме смо се нашли је очајно“.

То би, дакле, значило: ако хоћемо еко-планету, морамо да убијемо милијарду и 270 милиона људи за десет година.

Да се опет вратимо Теду Тарнеру, који у интервјуу „Е Магазину“ (јануар-фебруар 1999.) отворено каже: „Можемо да имамо десет милијарди људи који живе испод црте сиромаштва, или две милијарде људи који живе добро, имају колор ТВ и ауто. Планета може да поднесе тај број људи, и тако је било 1930… А како то да постигнемо – тешко је рећи.

Треба много образовања и усавршавања здравствене заштите.“ (Дакле, Срби, сад кад вам реформишу здравствени систем тако да ће моћи да се лече само они који имају пара, знајте да је Тед Тарнер,CNN-гуру, о томе већ мислио.)

Ернест Калнбах, аутор „Екотопије“ и других екобестеслера, издао је водич кроз екологију у коме каже да више од милијарде људи (управо зато што су људи склони потрошачком менталитету) ова планета не може поднети.

Јан Франзен, демограф и бивши стручњак УН Фонда за становништво, говорећи пред Европарламентом 1999, тврдио је да број људи треба смањити на 700 милиона…

Схватили сте шта нас чека ако се не потрудимо да у Србији будемо своји на своме. Чека нас истребљење, и то такво после кога нема биолошке обнове. Лудаке који себе зову „светским лидерима“ може да заустави само Бог Живи и Животворни, Који ће, да опет поновимо оно што је говорио блаженопочивши  Патријарх српски, Павле, помоћи – ако буде имао коме.

(краћа верзија овог текста објављена је у јануарском броју „Геополитике“ за 2012. )
Владимир Димитријевић

——————————————————————-

ЛИНК: РАТ ПРОТИВ СТАНОВНИШТВА 1. ДЕО


1 reply »