БАРИКАДЕ

ПОРУКА РАДИКАЛА СА ПРОТЕСТА: СРБИЈА НЕМА АЛТЕРНАТИВУ, СРБИЈА ЈЕ ВЕЧНА ДОК СУ ЈОЈ ДЕЦА ВЕРНА, НЕЋЕМО У ЕВРОПСКУ УНИЈУ!


Протест функционера СРС: Србија неће у Европску унију

9. децембар 2011.

Функционери Српске радикалне странке окупили су се данас испред Председништва Републике Србије да изразе свој протест због опредељености режима Бориса Тадића да по сваку цену настави катастрофалну политику разбијања српске државе.

На скупу под називом „Србија неће у Европску унију“, истакнут је захтев да се прекине процес кандидовања Србије за улазак у Европску унију, јер је то једини начин да се заустави уништавање наше државе у територијалном, економском,  политичком, духовном и сваком другом смислу.

„Једино горе што је могло да нас задеси од добијања статуса кандидата је одлагање те одлуке за март месец, јер ће до тада власт Бориса Тадића испунити све захтеве Европске уније и Сједињених Америчких Држава и омогућити тзв. држави Косово да добије све атрибуте државности“, истакао је потпредседник странке Драган Тодоровић.

Он је нагласио да је питање да ли ће до марта месеца Европска унија уопште постојати, као што је питање да ли ће и Србија постојати. Учиниће све да Србију сведу на београдски пашалук, што је крајњи циљ Европске уније и Сједињених Америчких Држава, закључио је Тодоровић.

Функционери Српске радикалне странке поклонили су Борису Тадићу карту Србије и Устав јер је, како су истакли, заборавио колика је територија наше државе, а не сећа се ни заклетве коју је положио у складу са Уставом.

На крају су посланици странке на симболичан начин показали шта мисле о Европској унији паљењем заставе ЕУ.

Пристунима су се обратили потпредседници Српске радикалне странке Драган Тодоровић, Милорад Миричић, Зоран Красић и члан Председничког колегијума Вјерица Радета.

извор: сајт СРС

1 reply »