Видео

КО СМЕ ДА ЗАСПИ АКО СКЛОНИМО БАРИКАДЕ – НЕЋЕ ВЛАСТИ КОД НАС – НИЈЕ ИНТЕРЕСАНТНО, ХЛАДНО ЈЕ, СУЗАВАЦ, ГУМЕНИ МЕЦИ, А И НЕМА КО ДА ГЛЕДА СЕРИЈЕ, ИДЕ НА КОНЦЕРТ ДИНА МЕРЛИНА И ШЕТКА ПО РАЗНИМ ЕУРОПСКИМ ГЛУПАВИМ ДОГАЂАЊИМА…


Бог је уз вас праведнике који овим исписујете великим словима СРБску историју!!

ПОРУКЕ СА БАРИКАДА СА КОСМЕТА, ЦЕЛЕ СРБИЈЕ и СРБА У СВЕТУ…

30.11.2011. ФБР бележница

17:15 Браћо и сестре, сме ли ико да заспи ако макнемо барикаде? Сме ли ико да своју децу гледа под шиптарском влашћу ако склонимо барикаде? Браћо и сестре, боље да нас се одрекне Београд, па да умремо од глади, него да их склонимо, па да нас покољу за пола сата. Ми смо ових последњих 12 година били будале што смо седели овде и глумили Србију …а сад да нас Србија тера да прихватимо Тачија кољача????Велеиздаја!!! Велеиздаја!!!!

17:30 Џаба се ми боримо овде, џаба страдамо, гутамо сузавац, кад Тадић макне прстом и ми мора да се склонимо или ће им дати дозволу да пуцају на нас.
Џаба се мрзнемо, остављамо кости по друму, добијамо метке свих врста и отрове свих боја, кад Тадић оде за столом, поједе, попије, па потпише да смо све радили узалуд, да смо стока и да морамо кући, да је све ово било глупо.
Џаба борба кад Срби увек губе рат за столом, кад Европа каже, дај Трст, дај Скадар, дај Книн, дај Вуковар, `ајд сад и Призрен, Приштину, Урошевац, Вучитрн, Пећ… Косовски Митровицу…
Шиптари Шкуп(Скопље) зову својим градом иако је у другој независној земљи.. а ми своје пишемо Шиптарима.. и још нам кажу да смо против националних интереса земље и народа. Ми који бранимо свој дом, своје Косово, ми смо против нације, а они што нас продају, они су за нацију???!!!
Јесам ли ја полудео ил` је свет одавно окренут наопачке…
Е, извини Србијо што ти рушимо национални интерес, што те бранимо да ти Шиптари не оду до Београда… извини… е, баш смо стока… извини.

barikade dudin krs stefan zivkovic

Барикада Дудин Крш - Стефан Живковић twitpic.

17:45 МИ НАРОД СА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ ПОЗИВАМО БРАЋУ:
Бориса Тадића, МЛАЂАНА ДИНКИЋА, ЧЕДОМИРА ЈОВАНОВИЋА, ВУКА ДРАШКОВИЋА, ДРАГАНА ЂИЛАСА, ДРАГАНА ШУТАНОВЦА И ОСТАЛЕ ДА ЈЕДНОМ О НАШЕМ ТРОШКУ ДОЂУ ОВДЕ НА КОСОВО И МЕТОХИЈУ ДА СЕ СУОЧЕ СА РЕАЛНОШЋУ, ПА ТЕК ОНДА ДА ПРИЧАЈУ ШТА ЈЕ НАЈБОЉЕ ЗА НАС И НАШ ОПСТАНАК И ОСТАНАК НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ.
УЧИНИТЕ ТО МОЛИМО ВАС И ТВРДИМ ДА ЋЕ ТЕ ПРОМЕНИТИ МИШЉЕЊЕ!

17:46 Неће! Плаћени су да мисле на задати начин!

17:50 Прва Српска или ти Турска ТВ блокирала је данас нас више стотина, због слободног изражавања воље и иницијативе да се на поменутој ТВ пусти филм Бориса Малагурског „Тежина ланаца“. Једина „наша“ ТВ која је објавила овај филм је БН! Њима свака част! А ПРВА српска, нека обрише ово „српска“. Немој да се позивају на нас Србе.

17:55 Што би Петар Божовић у „Црном Бомбардеру“ рекао:“ Ово је опасна музика, ово су опасне фреквенције. А шта ако народ изађе на улице“…

17:57 НАРОД је ЈОШ ЈУЧЕ ТРЕБАО БИТИ НА УЛИЦАМА СРБИЈЕ, НЕ ЗНАМ ШТА ЧЕКА…

17:58 Ех, кад би имали народ – већ би био где си рекла. Е, а’л ко да пропусти „Жене са Дедиња“, ко ће на Динов концерт да иде, ко ће да се појављује на модним ревијама! Нема, отишао народ у провод. Они мисле само је Косово проблем. А кад не буде било Косова – ето њима живота. А од слепила не виде како и сами живе. Секу им струју, нема посла, раде на црно, породице су им погубљене, завршавају се факултети са огромном школарином, а онда им деца блеје на Каунтер страјку. Али, какви – ко да устане(?!), лакше да се кљукају бенсединима и мрмљају како им је све то због Косова! Ето, то је наша црна реалност!

17:59  Где нађе Прву??? После Мерлина код Ивановића само чекају „Тежину ланаца“ хехе! Нема слободних медија у Србији – зар нисте приметили??!?!

18:00 Браћо, мали савет за све на барикадама, немојте кфоровце гађати камењем, није баш ефикасно, јер су у фул опреми за разбијање демонстрација, па им не чините неку штету… Ако поново дође до сукоба употребите нешто чега се много више плаше, проверено, пуните кесе фекалијама и гађајте их. Ужасавају се тога, и јесте ужасно и одвратно, али је много ефикасније него каменице! Одмах их командири шаљу на замену опреме, а панцире немају да мењају, јер је то индивидуална опрема сваког појединца.. Понављам, јесте брутално и одвратно али и они користе још гора средства. Поздрав…

18:05 Упутство за нервирање кфороваца на Српској земљи: 

– Gehen Sie nach Hause das ist die serbische Land – идите кући ово је Србија (српска земља)
– Gehen Sie nach hause verdammte arschlocher – идите кући проклети шупци!
– Ich werde dich töten und dass wird dir leid tun – Ја ћу те убити па ће ти бити жао.
– Nazis geht nach Hause – Нацисти идите кући!
– Verpisst euch Hitlers Söhne – Гоните се Хитлерови синови!
– Geht nach Hause ihr Arschlöcher, Schwuchteln…, es ist peinlich, dass unsere Frauen euch schlagen – Идите кући ви шупци, педерчине…, срамота је да вас наше жене туку
– Hitler will stolz auf dich sein nigga – Хитлер би био поносан на тебе црњо
– Tepate trotl das ist unsere Land!!! – Глупи клошари ово је наша земља!!!

18:10 Држите се јунаци, јер ваша борба није узалудна, а није ни мачији кашаљ. Издајничкој српској марионетској власти су одбројани дани па се сад понаша ко рањена звер која види свој крај и за то хоће да окриви вас. Срамота јој је признати да се одавно већ урушила сама од себе па јој је потребан кривац – а случајно сте јој ви најпогоднији за то. Ви јесте малобројни али у вама лежи нека огромна несагледива сила која је зауставила огромну неман ђаволове слуге које око вас обилазе и итекако зазиру од ваше храбрости ко маче од вреле џигерице.  Свако мало их некако опечете и врло је извесно да ће на крају одустати од првобитне намере, јер ви сваким даном стичете све више присталица и код нас, а и у свету. Зато браћо напред у славу јер отаџбина зове. Уверен сам да ће вам почети стизати и помоћ сваке врсте, јер ви то више него заслужујете. Бог је уз вас праведнике који овим исписујете великим словима Српску историју. Лично ћу упутити свој мали новчани прилог као помоћ вама, а апеловати и на своје пријатеље да то учине јер то једино могу у мојим годинама.

19:15 ПИТАЊЕ СВИХ ПИТАЊА КОЈЕ СРБИ СА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ УПУЋУЈУ ПРЕДСЕДНИКУ ДРЖАВЕ:
– Председниче Државе Србије, Ви од нас тражите да уклонимо барикаде које су нам успеле обезбедити 120 дана слободе за 12 година живота под окупацијом и терором Приштинских Власти.
– Ви таржите од нас да уклонимо барикаде које су легитимно средство за одбрану од насиља,терора, бруталности, притисака и ускраћивање елементарних људских права која се 12 година одвијају на Косову и Метохији пред очима целог света.
– Ви тражите да уклонимо барикаде које за Србе на Косову и Метохији живот значе, и ако сте свесни да су оне последица једностраних оружаних акција самопрокламованих приштинских власти под покровитељством Еулекса и Кфора.
– Ви тражите да уклонимо барикаде јер су у супротности са Државним Националним интересима Србије, а свесни сте чињенице да се највећи погром српског становништва са Косова и Метохије десио 17 марта 2004. године пред очима Кфора и УНМИКА.
– Ви тражите да уклонимо барикаде када нам прете да ће нас противно нашој вољи интегрисати у политичко правни систем, у за Вас и за нас непризнате самопроглашене косовске институвије, и да ћемо бити одвојени од матице Србије царинском линијом.
– Ви тражите, Ви тражите, Ви тражите…………

ШТА ТО ВИ НАМА НУДИТЕ ПРЕДСЕДНИЧЕ СРБИЈЕ, ЧИЈИ СМО МИ ТО НАРОД, ЈЕСМО ЛИ И МИ УШЛИ У ПОСТУПАК ПРИВАТИЗАЦИЈЕ, И КО ТО НАС КУПУЈЕ ВАЉАЛО БИ БАР ТО ДА ЗНАМО, КУПУЈУ ЛИ НАС НЕМЦИ ИЛИ ШИПТАРИ, ТО ПИТАМО РАДИ ЛАКШЕГ ИЗБОРА ПРЕДСЕДНИЧЕ ДРЖАВЕ СРБИЈЕ.

19:39 БАРИКАДЕ (Гр. Οδοφράγματα)
Помаже Бог, драга браћо и сестре! 
Још од времена Спартанаца, тих витешких изгледника, преко Париза, Лењинграда, Стаљинграда па до Лепосавића и Јариња сада, барикаде су постале симбол отпора, револуција, борбе за слободу!
Те наше барикаде ће надам се и верујем, постати симбол и почетак краја једне издајничке и погубне политике за српски род и народ, од стране домаћих издајника који сада столују у Београду. Симбол револуције и коначне промене и буђења народа из стогодишњег сна! 
Барикаде на Јарињу и Брњаку сада замењују хаубице, тенкове и сву савремену ратну технику, коју на жалост ми не поседујемо, али зато наша браћа и сестре на тим истим барикадама поседују једно велико, патриотско и храбро срце. Те наше `орлеанке` и витезови, попут спартанаца некада, топе хладан челик и ломе њихова окупаторска и безосећајна срца, сламају вољу им утренирану и претворену у машине за убијање. 
Драги пријатељи, да свако у складу са својим могућностима и способностима, почне учествовати и градити барикаде, да цела Србија постане једна велика барикада и брана, и да коначно сломимо и у заборав и историју пошаљемо ове народне издајнике, протуве и белосветски шљам! Да подигнемо Србију и из пепела је васкрснемо, да је вратимо на стазе славе, поноса, части и достојанства! Да Тадића, Шутановца, Дачића, Чеду, обадва Вука, разне Триванке, Соње, Наташе , Дулиће пошаљемо у бестрага, тамо где им је и место!

Тако нам Бог помогао!

1 reply »

  1. DACE BOG TAKO CE I BITI JER OVO STO VLAST RADI TO JE VELEIZDAJA
    I KAD TAD CE ODGOVARATI ZA OVO STO SE DESAVA I SA VAMA NA KOSOVOMETOHIJI I SA CELIM NARODOM SRPSKIM, NIKAD SE NISMO OSECALI
    TAKO PONIZENO KAO SADA U SVOJOJ DRZAVI NACIONALNAOM MANIJNOM MI SMO
    POSTALI ZAHVALJUJUCI OVOJ VLASTI NACIONANA MANJINA A DA NEKAZEM STA SVE RADE GOD. SAMO ZBOG EVROPSKE UNIJE SA LJUDIMA ZENAMA DECOM NA KOSOVOMETOHIJI ZIVE KAO U LOGORIMA GDE TU MOZE O MIRU DA SE PRICA NEMAC SE VRATIO ZAJEDNO SA BALISTIMA D A POROBI SRPSKI NAROD SRAMOTA ZA SRBIJU CELA VLADA NA CELI SA PREDSEDNIKOM TREBA DA ODGOVARA SVE RADE OSIM CL.1244 A TO SE ZOVE VELEIZDAJA. IMA KOJI SE NISMO PRODALI DJAVOLU NARODE BOG JE UZ VAS

    Свиђа ми се