ДЕШАВА СЕ...

ПАНИКА ЗБОГ РАДИЈАЦИЈЕ – НУКЛЕАРНИ ОБЛАК НАД ЕВРОПОМ! Поред Чешке, Мађарске, Пољске, Словачке и Аустрије, радиоактивни јод-131 откривен и у Француској, а извор непознат већ пет дана!!!


ПАНИКА ЗБОГ РАДИЈАЦИЈЕ – НУКЛЕАРНИ ОБЛАК НАД ЕВРОПОМ!!!

16.11.2011.

nuklearni oblakПАРИЗ – Мистериозни радиоактивни облак.

Након што је у петак радиоактивни јод-131 регистрован у Чешкој, Мађарској, Пољској, Словачкој и Аустрији, откривен је и у Француској. Иако владе наведених земаља наводе да су детектоване ниске концентрације јодовог изотопа, које нису опасне по здравље, забрињавајуће је то што се он све више шири по Европи, а надлежни не знају његов извор. Према наводима стручњака, јод-131 може да буде опасан и у малим количинама уколико контаминира воду, тло и усеве.

Француске власти саопштиле су јуче да су у ваздуху детектовани трагови радиоактивног јода.

– Присуство јода-131 на територији Француске је врло неуобичајено. Ниво концентрације који је надгледан не представља ризик за јавно здравље – наводи се у саопштењу Института за радиолошку заштиту и нуклеарну безбедност.

Институт наводи и да је на четири мерне станице на северу и истоку земље измерено тек неколико микробекерела по кубном метру тог изотопа.

– Извор и време радиоактивне емисије која је довела до тог загађења тренутно нису познати – навео је француски институт.

Слично су саопштиле и остале земље које су детектовале радијацију. У почетку се мислило да радиоактивни јод потиче из оштећене јапанске нуклеарне електране „Фукушима“, међутим, будући да је време полураспада јода-131 осам дана, то је немогуће.

Иначе, јод-131 се концентрише у штитастој жлезди и може да изазове озбиљне поремећаје. Такође се користи у медицинске сврхе, у терапији за лечење оболелих од рака.

http://www.kurir-info.rs/planeta/nuklearni-oblak-nad-evropom-149238.php

2 replies »

  1. Postovana gospodo Francuzi se prave naivni a oni su bacali radijaciju koja se siri po celoj evropi. Zasto radijacija i zasto se unistava kiseonik . da bi ste to shvatili morate pogledati ova 5 video i sve ce vam biti jasno . To su gusteri sa druge planete koji imaju holigramsku projekciju i injima je potreban manje kiseonik jer onda im je zivot kraci. Ovo ce vam izgledati kao neka naucna fantazija ali upamtite kad vam KOSMET kaze da je to tacno.Lako ih je prepoznati oni su ti koji nikada ne rade vec samo kradu pljackaju i hrane se svadjom ljudi. Imaju jako osetljiv sluh koji na vise kilometara moze otkriti sta se desava.. Najveca i najpozeljnija hrana im je ljudska KRV. Oni sto sami hvataju najvise decu pa im sisaju krvi a za njih rade i skoro sve bolnice. U nekim bolnicama preko dva meseca rodilo se na hiljade dece ali ni jedno nije ostalo zivo jer rodjeni su bez kapi krvi . U Srbiju roditelji moraju obratiti paznju jer takve slabe osobe ali sa velikim kriminalom ali preterano glupe postavljaju za vladu policiju i ostalo da bi se njima manipulisalo . Dobro pogledajte i razumet ce te sve i setit ce te se da su nekada vas deda ili baba bili u takvoj situaciju da su vristanjem ili na neki drugi nacin sami spasili zivot sebi . Ja ih vec preko 15 godina na raznim forumima zovem KOMODODRAGONCI sto su svi prihvatili evo vam video i srecno vam bilo jer imat ce te toliko znanja da znate od koga da se pazite jer ce te ih lako prepoznati ; http://www.infowars.com/cosmic-vampires-perverse-masonic-initiations-of-the-nwo-with-david-icke/

    Свиђа ми се