ВАНРЕДНЕ ВЕСТИ

ШЕФИЦА ПРЕГОВАРАЧКОГ ТИМА ЛАЖНЕ ДРЖАВЕ КОСОВО ИЗЈАВИЛА ДА ЈЕ ПОСТИГНУТ „МЕЂУДРЖАВНИ“ СПОРАЗУМ КОСОВА И СРБИЈЕ О ИНТЕГРИСАНОМ УПРАВЉАЊУ „ГРАНИЧНИХ ПРЕЛАЗА“!?


Среда, 16.11.2011.

Такозвана Влада лажне државе Косово дала сагласност о интегрисаном управљању

Vlada Kosova dala saglasnost o integrisanom upravljanjuПРИШТИНА, 16. новембра 2011. (Бета) – Такозвана Влада лажне државе Косово дала је на седници у среду сагласност за постизање споразума о заједничком управљању граница са Србијом, рекла је шефица приштинског преговарачког тима Едита Тахири.

Она је оценила да је реч о „међудржавном“ споразуму Косова и Србије.

„Циљ ове сарадње је да се повећа гранична контрола, да се повећа безбедност и да се тежи отвореним границама што је европска филозофија и филозофија оних земаља које се желе учланити у ЕУ“, казала је Тахири након седнице владе.

Тахири је додала да је косовска страна затражила да Европска унија буде гарант остваривања споразума са Београдом, имајући у виду специфичности у односима Косова и Србије.

Тахири је најавила да ће се током следеће рунде дијалога, поред интегрисаног управљања границама, разговарати и о регионалној сарадњи, телекомуникацијама и електричној енергији.

1 reply »

  1. Niko nema prava da donese neku odluku bez saglasnosti naroda na Kosovo i Metohiju . Prema tome sto god da siptari kazu /niza rasa gustera/ ili pak tadic Boricka i njegova vlada to ne vazi . Tadicka moze samo u zatvor a vise puta sam pisao ako se Stefanovic i Bogdanovic pojave na severu Kosova moraju se uhapsiti i hvala bogu imamo sudije u Kosovskoj Mitrovici da im se sudi i u roku 48 sati da se izvrsi kazna . Oni su veleizdajnici okoreli teroristi i svima ce biti jasno sirom Srbije da nema zezanja i da je dosao kraj teroristima huliganima koji su na vlast u Srbiju .

    Свиђа ми се