ДЕШАВА СЕ...

ИЗДАЈНИКА СЕ ГАДИ И ВЛАСТИТО ЧЛАНСТВО!!!


ПОТПРЕДСЕДНИЦА СПО ОСУЛА ПАЉБУ
САЊА ЧЕКОВИЋ: ВУЧЕ, СВИМА ЈЕ МУКА ОД ТЕБЕ!

14.11.2011.
Седница СПО трајала пет сати, а расправа због ЛДП замало се завршила тучом

… БЕОГРАД – Замало туча!
Бурна седница Председништва Српског покрета обнове (СПО), која је јуче трајала више од пет сати, за јавност се завршила саопштењем да „странка неће подржавати губитничку косовску политику“, али се иза затворених врата водио  рат.
Према сазнањима Курира, у неким моментима атмосфера је била толико загрејана да умало није дошло до туче!

– Председник странке Вук Драшковић оптужио је потпредседника Срђана Срећковића да заступа ставове ДС, а не СПО. Овај му је одговорио да није обавестио чланове странке о сарадњи са Чедом Јовановићем, већ да су функционери за то сазнали из новина. Срећковић је позвао да се у Скупштини гласа за Владину декларацију о Косову. Вук је одговорио да то није тачно и није дозволио да се расправља о закључцима  који су послати медијима, па је изгласано да посланици СПО приликом гласања о декларацији  буду уздржани – каже наш извор из СПО.

Препирка се водила и између Драшковића и потпредседнице Сање Чековић, која је у седиште странке дошла са Срећковићем, потпредседником Зораном Миленковићем и председником  параћинског одбора СПО Драганом Митићем.

– Појављивање вас и Чедомира Јовановића заједно на телевизији изазвало је тешку мучнину код сваког члана СПО – рекла је Чековићева Драшковићу.
Поједини чланови Председништва тражили су заседање Главног одбора, а Вуку су замерили и „шуровања с Ненадом Чанком“, потписивање петиције УРС.
– Седница је била тешка. Нико од чланова није тражио да оде из странке због зближавања са ЛДП. Срећковић је добио налог да спроводи политику СПО, иначе ће бити покренут дисциплински поступак – рекао је кратко Жика Гојковић, потреседник СПО.

http://www.kurir-info.rs/vesti/sanja-cekovic-vuce-svima-je-muka-od-tebe-148332.php