ДЕШАВА СЕ...

ФБР САЗНАЈЕ: БАРИКАДА НА БРЊАКУ НИЈЕ ПАЛА!!!


28 октобар 2011, 19:15, За ФБР- Небојша Милетић

Видим да не знате где је ова барикада била, па ћу Вам објаснити. Барикада се налазила на самом нато пункту на административном прелазу Брњак, који је у „неконтролисаној зони“ иза замишљене линије раздвајања Косова и Метохије и Србије…што значи иза „границе“!

Барикада испред пункта је остала! Људи су и даље на својим положајима и будно мотре покрете КФОР-а….тако да остаје договор СВИ НА БАРИКАДЕ 29.10.2011….очекујем да Ви који нас подржавате нећете одустати од своје намере да нам тим симболичним гестом доласка на барикаде, сутра, дате мало охрабрења за нашу даљу борбу! То ће Вама бити само један дан…а онда се враћате својим уобичајеним активностима… и да додам….наша плаћеничка Телевизија „јавни сервис Србије“ као и већина „домаћих“ ТВ станица не извештава баш најбољ…е о овом догађају…чак и против наших интереса…али и да напоменем да се ми ничега не плашимо!!!! Остаћемо прибрани и будни и борићемо се за своју земљу и своју Државу Србију…иако њена политичка власт пет пара не да за нас!!!!…..

20:50, ФБР, Данијела Драговић: „Па знамо то! Али зашто се ћути о томе да је то што је уклоњено, морало бити уклоњено из Србије!? У томе је поента. Зашто се ћути да Београд дозвољава константно дејство КФОР-а са територије уже Србије? Ако то није издаја, ја не знам шта је!?“

Категорије:ДЕШАВА СЕ...

3 replies »

  1. Издржите. Ми у Републици Српској издржали смо 3,5 године рата и сада трпимо шиканирања са запада и муслимана, ни ми не одустајемо. Бог вас благословио.

    Свиђа ми се

  2. Наши медији увелико јављају да је пала барикда ,па како их није срамота све сам олош ,људи свака Вам част на пожртвовању о Вама ће се учити у школама .Крај им је близу и то веома ,

    Свиђа ми се