ДЕШАВА СЕ...

ОЧАЈНИЧКИ ИЗДАЈНИЧКИ РЕЖИМ СПРЕМАН НА СВЕ ДА БИ ОПСТАО НА ВЛАСТИ: На масовна хапшења!? На увођење ванредног стања!? …Један од Тадићевих „бојовника“ је предложио да жестоко ударе на „унутрашње непријатеље“: „Боље ми да хапсимо њих, него да чекамо да они хапсе нас“, рекао је лидер…


Спремни на све

22 октобар 2011, Прес, Драган Ј. Вучићевић

Строго контролисана партијска држава, у какву је Србија успешно трансформисана за вакта актуелне жуто-црвене коалиције, показује нам се ових дана у свој својој раскошној наказности.

Србе на Косову поново убијају, земља је на самој ивици економског колапса, режимски корумпирани скотови краду више и бахатије него икада, а наши вајни политичари и њихови бедни слугерањски медији убеђују нас да је све у реду и да нема ама баш никаквог разлога за бригу!?!
Преплашени од саме помисли да би следеће лето могли дочекати у опозицији, а неки богме и у ћорки, врховни досисти показују да су спремни на све. Буквално на све!

Немојте, људи моји, имати никакву дилему, они који данас најновију косовску српску трагедију своде на ниво штуре агенцијске вести, они који телевизијама наређују да о терору над Србима извештавају таман као о отказаној геј паради, они који под зеленашку камату задужују наше нерођене унуке само да би исфинансирали своју кампању, они који су пре неки дан у Скупштини искеширали милионе евра не би ли им прошао ребаланс буџета, они који хоће да изборе одрже буквално последње законске недеље, ти никако не планирају да власт предају мирно!

Они сами, јелте, боље од свих нас, знају шта су и колико су украли и упропастили за ових 11 година, па стога неће бирати ни начин, а ни средства да сачувају фотеље.
Не знам да ли се разумемо, али досистичка власт данас је у потпуности делегитимизована и одржава се само захваљујући чињеници да је просечан Србин ефикасније него икада раније убијен у појам.

Апсолутна медијска контрола довела је, међутим, само до привида колективне апатије испод које се крије огромно народно незадовољство које ће се јасно ишчитати тамо негде поткрај априла 2012, када Срби још једном буду фронтално гласали против. Е, баш у том тренутку, када избори демантују сва њихова наручена истраживања, када реалан живот обесмисли високопарне анализе режимских, шифрованих београдских политкомесара, видећемо на шта су све спремни врховни досисти.

А јавља ми се да је њихова стратегија све само не европејска и само не демократска. А јављају ми да је на последњем састанку у главном кабинету један од лидера предложио да жестоко ударе на „унутрашње непријатеље“. „Боље ми да хапсимо њих, него да чекамо да они хапсе нас“, рекао је лидер.

Шта кажете? Претерујем? Параноишем? Измишљам? Лупетам глупости? Може бити, може бити да ми се све ово само причинило, али немојте после да буде да вам нисам рекао.

Категорије:ДЕШАВА СЕ...

2 replies »

  1. Ko to kaze da oni treba da budu pohapseni??Da je Srpski narod malo pametniji kao sto nije,davno je trebao da im svima konfiskuje imovinu i pobije tu gamad od prvog do zadnjeg.Ali narod ceka nove izbore,ili ce biti sisao murta uzjahao kurta.Sramota kakvi smo postali kao narod mozda bi i trebali da nestanemo,kad dozvoljavamo da nam kriminalci,mafijasi,lopovi,pederi,narkomani i ustase vode drzavu.I to vec 11 godina,cutimo gledamo i trpimo,organizujemo mirne protestne setnje,lupamo u serpe i duvamo u pistaljke.Bravo Srbi samo tako nastavite do svog istrebljenja.

    Свиђа ми се