ДЕШАВА СЕ...

БЕОГРАДСКИ ПЕДЕРИ СЕ ОСИЛИЛИ: Активисти ЛГБТ организација провоцирају и нападају људе на штандовима Двери…


Активисти ЛГБТ организација провоцирају и нападају људе на штандовима Двери

Београд, 10.09.2011 ДВЕРИ

Синоћ, око 19 часова, испред штанда Двери за потписивање петиције против геј-параде код „Руског цара“ у Београду, двоје активиста ЛГБТ организације псовали су, вређали и провоцирали наше момке и девојке као и грађане који су желели да потпишу петицију. Демонстративно су цепали наше летке и скаредно се понашали на јавном месту.

Оваквим понашањем ЛГБТ активисти показују да нису никакви борци за људска права већ агресивни бојовници једне тоталитарне идеологије којима свако демократско и цивилизовано исказивање ставова који су против њихове идеологије буди најниже страсти.

Категорије:ДЕШАВА СЕ...

7 replies »

 1. Ако су „поносни“ сигурни у себе што им смета петиција?
  Нека и једни и други прошетају и нека суоче аргументе и покажу ко је јачи.
  То није српски највећи проблем, то уопште није српски проблем, Србима не приличи таква орјентација, то је за модерне, савремене земље чији ниво ми никад нећемо достићи.
  Љиљана Ћуић

  Свиђа ми се

 2. Ако тако Вами треба, само-одбрана је и законски дозвољена сликање фотоапаратом са мобилног такође, узимање података од симпатизера који би то потврдили на суду такође. Од свега изабрали сте јаловост и кренули путем који је утабан многим странкама „националним“ перјаницама, ДСС СРС саопштењима за мене и још пар симпатизера. Дакле хвала тим ништаријама што вам предочавају шта вас заиста чека на крају ваше и наше заједничке млакости.

  Свиђа ми се