ДЕШАВА СЕ...

ЛОКАЛНИ МОЋНИЦИ РУШЕ ВАЉЕВСКУ ГРАЧАНИЦУ- Владика Николај упозорава да то нипошто не сме да се деси јер ће српски народ задесити велика невоља!!!


БЕЗАКОНО РУШЕЊЕ Манастира Ваљевска Грачаница треба да почне почетком идуће недеље, највероватније у уторак или среду!!!

Владика Николај упозорава да то нипошто не сме да се деси јер ће српски народ задесити велика наевоља!

НАЈНОВИЈЕ СНОВИЂЕЊЕ
5. септембра 2002. год. 01 ч. и 15 мин.

…Поново сам уснио владику Николаја који ми каже: чедо моје, треба погледати у архивима, и све што је црквено или народно некада било да се поново врати старом власнику на располагање.

Чедо моје, поред казни од Господа, србски род, посебно поглавари и старешине ваљевског краја, настоје да руше светиње. Тако једну нама драгу хоће да поплаве таласи велике воде. (ман. Ваљевска Грачаница)

У одбрану ове светиње траба се укључити цео србски народ, тако да ову вест посебно треба објавити у целој епархији, тј. у целом ваљевском крају, рећи поглаварима православне цркве, свима онима који могу да помогну. У случају да до овога не дође, ако се настави мирно гледати како се врше припреме за топљење ман. Грачанице, уследиће велика казна. Када објекат буде завршен тада ће уследити његово пуцање и цео град ће бити у опасности. Када им буде најсрећније биће нам најтужније.

http://www.soz-austrija.at​/vijest.php?id=116

Светосавска омладинска заједница

www.soz-austrija.at

Званична веб страница Светосавске омладинске заједнице епархије Средњоевропске…
____________________________

Категорије:ДЕШАВА СЕ...

3 replies »

  1. U opstoj trci za ogromnom zaradom i nevidjenoj pohlepi i bezumlju ruse se najlepsi kulturno – istorijski objekti u Srpskim gradovima, starine od 100, 150 i vise godina, seku se stari vise vekova zapisi, nestaju zelene povrsine, stabla stara preko 70 – 100 godina i sada dolazimo do jos poraznije situacije da se rusi jedna svetinja, manastir Valjevska Gracanica. Ovo je konacan dokaz da u velikom delu Srpskog naroda svetinja i nacionalne vrednosti vise nemaju nikakvu tezinu niti postoji postovanje ni prema njima ni prema veri, naciji i njenom dobru i ako prestanemo da se ophodimo prema od Boga poverenim dragocenostima sa najvecom ljubavlju i paznjom ostacemo bez drzave i na vrat cemo navuci „vrelo ugljevlje“ besa Bozijeg, stradacemo kako nas opominje Sveti Vladika Nikolaj i bice tako. Skupimo se i pocnimo da branimo ono sto nam je najsvetije po svaku cenu umesto da se zabavljamo, igramo i prejedamo se na saborima i veseljima.

    Свиђа ми се