ВИДЕО АРХИВА


20 децембар 2011, фбр, ЦИА И М16 КОНТРОЛИШУ СРПСКИ РЕЖИМ…

——————————————————————————————–

БАРИКАДАМА СЕ БРАНИ СРБИЈА – УНС Београд 22.11.2011

by  on Nov 22, 2011

Конференција за штампу у организацији „Срби на окуп!“, одржана 22.11.2011. у УНС, Београд. Говоре: Милан Јездић, Јеромонах Отац Евтимије, Саша Касаловић, Драгана Кузмановић и Косара Гавриловић.

ВЛАДИКА АРТЕМИЈЕ НА РТС-у. У ЕМИСИЈИ ОКО (2010) ДЕО 1 И 2….

———————————————————————————————————————-

6 новембар 2011, ФБР, „БЕЗ ЦЕНЗУРЕ: ЉУБОДРАГ ДУЦИ СИМОНОВИЋ, ДЕЈАН ЛУЧИЋ И НИКОЛА АЛЕКСИЋ“

Недавно су на зрењанинској КТВ Телевизији, у оквиру емисије „Без Цензуре“ коју води и уређује Мирослав Виславски, гостовали Љубодраг Симоновић Дуци, Дејан Лучић и Никола Алексић.

Тема емисије била је: „Хемијски трагови и глобална кретања“. Заправо, тема о запрашивању и тровању са неба разним хемијским супстанцама, билаје само повод да се отворе суштински проблеми целог човечанства, свих народа, свих држава, које системски у свим државам генерише капитализам и нови светски поредак.

Свако од гостију говорио је из свог угла о овој проблематици. Међутим, оно што је очигледно и кристално јасно, то је Дуцијев став да се сви народи света требају борити против капитализма као једног свеопштег тоталитарног система деструкције, који у овој помахниталој фази прети да уништи цело човечанство!

У свој овој борби, најбитније је код свих грађана и народа света, да у свој борби против капиталистичке пошасти, доминантан фактор буде еколошка априористичка свест! То значи, не треба чекати да капитализам загађивањем прво уништи природу, воду, земљу, ваздух, а самим тим храну, па  тек кад то људи констатују, да се боре против тог свеопштег загађивања, јер онда ће бити касно!

Џабе ти је да се буниш тек кад увидиш да ти је дете умрло од леукемије услед последица дејства осиромашеног уранијума НАТО злочинаца, јер онда ће бити касно!

Џабе ти је да се буниш тек кад увидиш да је сва вода загађена, да су извори загађени, што је врло могуће, јер све ово наведено генерише капитализам као тоталитаран поредак деструкције у циљу стицања профита и моћи.

Дакле, упоредо и истовремено, у свим борбама радника, грађана и народа за своја права и слободу, водиља треба да буде доминантна еколошка свест, борба свих људи и народа света за очување животне средине у природном незагађеном облику: ваздух, земља, вода, будући да ако се ови основни елементарни чиниоци здравог природног живота загаде, све остало борбе, ван ове основне, биће узалудне.

Ако све ово капитализам уништи, загади, ако се хранимо загађеном храном, радиоактивном храном, храном натопљеном пестицидима, ГМО храном, ако пијемо загађену воду… џабе је тада било којој нацији да се бори за своју националну слободу, џабе је тада радницима да се боре за своја радничка права, за веће плате, јер ће  као људска бића бити издегенерисани, изгубљени за живот, живот ће изгубити сваки смисао…!

———————————————————————————————————————————-

 

5 новембар 2011, Интервју са Славишом Ристићем, председником Зубиног Потока, ОБАВЕЗНО ПОГЛЕДАЈТЕ!— У наставку интервју са председником СНВ Миланом Ивановићем….

———————————————————————————————————————

1 новембар 2011, ФБР- ЗАШТО ЈЕ СРБИЈА ИСКЉУЧЕНА ИЗ ЕВРОПСКОГ РАЗВОЈА? АЛЕКСАНДАР ПАВИЋ…

————————————————————————————————————————

Комплетирана и сложена плејлиста о догађајима 1999. – доступна на YouTube-у. Ово је први од близу 160 клипова.

———————————————————————————————————————————————-

22 ОКТОБАР 2011- НОЋ НА СЕВЕРУ КОСМЕТА КАДА ЈЕ СРПСКО ЈУНАЧКО СРЦЕ ПОБЕДИЛО ЧЕЛИК НЕМАЧКОГ ВЕРМАХТА:

———————————————————————————————————————————————–

23.10.2011, 00:15 СТИЖЕ БРАТСКА ПОМОЋ НА КОСМЕТ ИЗ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ- А ГДЕ ЈЕ ДРЖАВА СРБИЈА?

———————————————————————————————————————————————————-

22.10.2011, ФБР- ЈУТРО НА БАРИКАДИ- ЈАГЊЕНИЦА- СРЦЕМ ЈУНАЧКИМ ПРОТИВ ЧЕЛИКА ОКУПАТОРСКОГ ШВАБСКОГ ВЕРМАХТА- СВАКА ВАМ ЧАСТ БРАЋО КОСОВЦИ- СРБИЈО СТИДИ СЕ ШТО ТЕ НЕМА НА КОСОВУ!!!

Biljana Dikovic Ово је да плачеш, а целу ноћ до јутра сам писала вести и плакала, и ово је да се поносиш са овим нашим србским народом,у оваквој ситуацији проради тај дивни душевни хумор, здрав, народни…  НЕМА НА СВЕТУ ОВАКВОГ НАРОДА КАО ШТО ЈЕ МАЈКА СРБСКА РОДИЛА !!!

——————————————————————————————————————————————–

22.10.04:00, Милован Дрецун- ИЗАЗОВИ ИСТИНЕ 302- КОСМЕТСКИ ЧВОР, ИМА ЛИ ИЗЛАЗА?

„Управо је давање приоритета могућем чланству у унији, а не одбрани територијалног интегритета, за шта имамо огроман аргумент у резолуцији 1244 УН, била прва, али по крајњим последицама могућа најтежа стратешка грешка Србије која је довела… до потоњег крајње негативног развоја догађаја. Посебно је занимљиво да Србија није у одбрани територијалног интегритета уопште користила налазе Бадинтерове арбитражне комисије, које је усвојио Савет безбедности УН, а у којима су границе република бивше СФРЈ проглашене њиховим државним и међународним границама, што је значило да је за УН Космет као аутономна покрајина унутар граница Србије. Још је већа дилема зашто власти у Србији ни данас не смеју ни да помену а камоли да користе налазе Бадинтерове комисије који могу бити итекако користан аргумент у одбрани нашег територијалног интегритета. Сем тога, потпуно је нејасно зашто Београд не користи очигледно контрадикторну политику ЕУ и један њен веома важан извештај да би се одбранио од притисака Брисела да се сагласи са сецесијом Космета. Наиме, ЕУ с једне стране не признаје право покрајинама и етничким заједницама у државама чланицама уније на независност и стварање сопствене државе, а с друге то право даје албанској заједници у јужној србској покрајини, при чему покушава да Србију придобије за такво решење политиком свршеног чина Косово за Унију…“ М. Дрецун

—————————————————————————————————————————————————————-

ДНЕВНИК СРПСКЕ ТЕЛЕВИЗИЈЕ ТОРОНТО СА КОМЕНТАРОМ НА АКТУЕЛНУ СИТУАЦИЈУ У ЗЕМЉИ И НА КОСМЕТУ- ВОДИТЕЉ И ПРОДУЦЕНТ БЛАГОЈА РИСТИЋ, ДАТУМ 15 ОКТОБАР 2011, ОБАВЕЗНО ПОГЛЕДАЈТЕ:

——————————————————————————————————————————————————

20.10.2011 ВЕЛИЧАНСТВЕНИ И МИРНИ ОТПОР НАШИХ СРБА СА КОСМЕТА НАТО ОКУПАТОРУ….

——————————————————————————————————————————————————–

13.10.2011, ФБР: ДНЕВНИК СТВТ(Српске Телевизије Торонто)– ДО САДА ЈЕДАН ОД НАЈОБУХВАТНИЈИХ И  НАЈОБЈЕКТИВНИЈИХ ВИДЕО ИЗВЕШТАЈА О ДАНАШЊОЈ КАТАСТРОФАЛНОЈ ПОЛИТИЧКО-ЕКОНОМСКОЈ СИТУАЦИЈИ У СРБИЈИ, СА АКЦЕНТОМ НА КОСМЕТ, У РЕЖИЈИ И ИЗВЕДБИ ДИРЕКТОРА СТВТ, ГОСПОДИНА БЛАГОЈА РИСТИЋА– ОБАВЕЗНО ПОГЛЕДАЈТЕ…

———————————————————————————————————————————————————

12.10.2011, ФБР: МИЛОРАД УЛЕМЕК „ЛЕГИЈА“- ЛЕГЕНДА ЖИВИ… Завршна реч на суђењу за убиство З. Ђинђића:

———————————————————————————————————————————————–

11.10.2011, ФБР: ПОЗИВ СА КОСМЕТА НА БОЈКОТ СРПСКИХ РЕЖИМСКИХ МЕДИЈА- У ПРИЛОГУ ЋЕТЕ ВИДЕТИ КАКО ДРЖАВНА ТЕЛЕВИЗИЈА ФАЛСИФИКУЈЕ СТВАРНОСТ НА ТЕРЕНУ!

—————————————————————————————————————————

11.10.2011- ФБР- „ЦРНО НА БЕЛО“: ДОКУМЕНТОВАНА САРАДЊА МУПА СРБИЈЕ СА НАТО ОКУПАТОРИМА НА СПРЕЧАВАЊУ СРПСКИХ РОДОЉУБА ДА ПОМОГНУ КОСМЕТСКОЈ БРАЋИ….

—————————————————————————————————————-

03.10.2011- ФБР- РУСКИ ФИЛМ „ИСТИНА“ О КОСОВУ, ИЗ СЕДАМ ДЕЛОВА, ОБАВЕЗНО ПОГЛЕДАЈТЕ….

ИСТИНА 1-7

ИСТИНА 2-7

ИСТИНА 3-7

ИСТИНА 4-7

ИСТИНА 5-7

ИСТИНА 6-7

ИСТИНА 7-7

——————————————————————————————————————————————————————–

02.10.2011, 21:15, ФБР: Овако се у Косовској Митровици славила победа одбојкаша 18.септембра. Вечерас – реприза!

——————————————————————————————————————————————————————

30.09.2011, 21:00, ФБР САОПШТЕЊЕ ГЕНЕРАЛА БОЖИДАРА ДЕЛИЋА (СРС), ПОВОДОМ ОДЛУКЕ РЕЖИМСКЕ СКУПШТИНСКЕ ВЕЋИНЕ ДА ЦЕЛУ СЕДНИЦУ ОДБОРА ЗА БЕЗБЕДНОСТ СКУПШТИНЕ СРБИЈЕ, ПОВОДОМ СИТУАЦИЈЕ НА КОСМЕТУ, ЗАТВОРИ ЗА СРПСКУ ЈАВНОСТ!

——————————————————————————————————————————————————————-

30.09.2011, ФБР- СРПСКИ НАРОДНИ ПОСЛАНИК БОРИС АЛЕКСИЋ (СРС) ЈАВНО РАЗОТКРИВА ЗАВЕРУ СРПСКОГ РЕЖИМА ПРОТИВ ВЛАСТИТЕ НАЦИЈЕ!!! ОВАЈ ВИДЕО ЈАВНО ПРИКАЗУЈЕ СВУ НЕМОЋ, НЕСПОСОБНОСТ, ИЛИ ЗЛУ НАМЕРУ ТАДИЋЕВОГ РЕЖИМА(ВЕРОВАТНО СВА ТРИ ЗАЈЕДНО)… МЕНИ ЈЕ НАЈВИШЕ ПОГОДИЛО ТО ШТО ПРЕМИЈЕР ЦВЕТКОВИЋ НАШЕ СРПСКЕ МУЧЕНИКЕ СА КОСОВА НАЗИВА „ТИМ ЉУДИМА“, А НЕ НАШИМ НАРОДОМ И СРПСКИМ ДРЖАВЉАНИМА(УРЕДНИК М. НОВАКОВИЋ)…. СНИМАК ГОВОРИ САМ ЗА СЕБЕ….

———————————————————————————————————————————————————————

29.09.2011, ФБР: СКАНДАЛОЗНО- НЕМАЧКЕ ТРУПЕ ПРЕШЛЕ „ТЕНКОВИМА“ ПРЕКО АДМИНИСТРАТИВНЕ ЛИНИЈЕ ИЗМЕЂУ КОСОВА И СРБИЈЕ, И УНУТАР СРБИЈЕ УСПОСТАВИЛЕ ВОЈНИ КОНТРОЛНИ ПУНКТ– ПРЕТЕЋИ УПОТРЕБОМ ВАТРЕНОГ ОРУЖЈА СВАКОМЕ У ВИДОКРУГУ- ИЗДАЈНИЧКИ ТАДИЋЕВ РЕЖИМ И ИМПОТЕНТНА СРПСКА ВЛАДА СУ ЈЕДНОСТАВНО ПОВИЛИ ГЛАВУ И ПРЕЋУТАЛИ ТАЈ ТЕЖАК МЕЂУДРЖАВНИ ИНЦИДЕНТ- НА КОЈИ БИ СВАКА НОРМАЛНА ДРЖАВА ОДГОВОРИЛА ВОЈНИМ РЕЦИПРОТИТЕТОМ, НАРОЧИТО У СИТУАЦИЈИ КАДА ОКУПАТОРСКЕ ТРУПЕ ТЕШКО РАЊАВАЈУ ЊЕНЕ ГРАЂАНЕ… ТАДИЋ ЈЕ ПОЖУРИО ДА ПОЗОВЕ „СВЕ СТРАНЕ НА СУЗДРЖАНОСТ“, АЛУДИРАЈУЋИ ДА СУ НЕВИНИ СРПСКИ ЦИВИЛИ ДЕО ПРОБЛЕМА(КОЈЕ СУ ОН И ЊЕГОВ ПРЕГОВАРАЧ БОРКО ПРЕТХОДНО ЈАВНО ПОЗВАЛИ ДА ДИЖУ БАРИКАДЕ И ПРУЖАЈУ ПАСИВНИ ФИЗИЧКИ ОТПОР ОКУПАТОРУ), СВЕ ТО ЗАЈЕДНО СА ИЗЈАВОМ ШУТАНОВЦА ДА СРБИ ТРЕБА ДА ОБЕЗБЕДЕ СЛОБОДУ КРЕТАЊА ЗА НАТО ОКУПАТОРЕ, И ПОСЛЕДЊОМ ИЗЈАВОМ СКУПШТИНСКОГ ОДБОРА ЗА БЕЗБЕДНОСТ ДА ТРЕБА ДА СМАТРАМО КОСОВО „ИЗГУБЉЕНИМ“- ДАЈЕ ОДРЕШЕНЕ РУКЕ НАТО ФАШИСТИМА (КОЈИ СУ СА СВОЈЕ СТРАНЕ ПОЧЕЛИ СА „ДЕХУМАНИЗАЦИЈОМ“ СРБА НАЗИВАЈУЋИ ИХ ЕКСТРЕМИСТИМА, РУЉОМ, КРИМИНАЛЦИМА) ДА СЕ СУРОВО И КРВАВО ОБРАЧУНАЈУ СА СРПСКИМ НАРОДОМ НА КОСОВУ. НАКОН ОВИХ „ПРОБЛЕМАТИЧНИХ“ ИЗЈАВА СРПСКИХ ДРЖАВНИКА, И ОКУПАТОРСКЕ ДЕХУМАНИЗАЦИЈЕ И КРИМИНАЛИЗАЦИЈЕ СРБА, ПРЕД ОЧИМА ЈЕДНОГ ДЕЛА СВЕТСКЕ ЈАВНОСТИ- ЕТНИЧКО ЧИШЋЕЊЕ И УБИЈАЊЕ „ДЕМОНИЗОВАНИХ“ (ОД СТРАНЕ СРПСКОГ РЕЖИМА И ОКУПАТОРА) СРПСКИХ ЦИВИЛА МОЖЕ ДА ИЗГЛЕДА ПРИХВАТЉИВО. ПОГЛЕДАЈТЕ СНИМАК РТС-а О ОВОЈ ГРУБОЈ ПОВРЕДИ ДРЖАВНОГ СУВЕРЕНИТЕТА И ИЗВУЦИТЕ ЗАКЉУЧКЕ САМИ- ДОК НЕМЦИ УСРЕД ЦЕНТРАЛНЕ СРБИЈЕ ДРЖЕ СРБЕ НА НИШАНУ- СРПСКА ВОЈСКА И ПОЛИЦИЈА ПОСТАВЉАЈУ ЗАСЕДЕ ЈУЖНО ОД РАШКЕ ДА БИ ХВАТАЛИ И СПРЕЧАВАЛИ СРПСКЕ РОДОЉУБЕ И ПРАВОСЛАВНЕ ХОДОЧАСНИКЕ ДА ПРИТЕКНУ У ПОМОЋ СВОЈОЈ КОСМЕТСКОЈ БРАЋИ…

—————————————————————————————————————————————————————————

28.09.2011, ФБР: ЗЛОЧИН ПРОТИВ ХУМАНОСТИ НАТО ФАШИСТА НА ЈАРИЊУ– НЕМАЧКИ И АМЕРИЧКИ КФОР ОКУПАТОРИ  ОТВАРАЈУ ВАТРУ НА НЕНАОРУЖАНЕ ЦИВИЛЕ- ИЗВЕШТАЈ РТС-а….

 АМАТЕРСКИ ВИДЕО ЗАПИС ИСТОГ ДОГАЂАЈА- КФОР ФАШИСТИ СУ ПУЦАЛИ У ЛЕЂА НЕНАОРУЖАНОМ СРПСКОМ НАРОДУ– СВА МЕДИЦИНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА СВЕДОЧИ ДА СУ СВИХ 6 СРБА УСТРЕЉЕНИХ БОЈЕВОМ МУНИЦИЈОМ, КАЛИБРА 5.56 (НАТО СТАНДАРДА- ОНОГ КОМЕ ТЕЖИ ШУТАНОВАЦ) ПОГОЂЕНИ ИЛИ СА ЛЕЂА ИЛИ СА СТРАНЕ- ШТО ДОКАЗУЈЕ ДА НИЈЕ БИЛО НИКАКВОГ НАПАДА НА ОКУПАТОРЕ- И АКО ТО НИЈЕ ДОСТА, НАТО ФАШИСТИ СУ ГАЂАЛИ И АМБУЛАНТНА ВОЗИЛА И МЕДИЦИНСКО ОСОБЉЕ, РАНИВШИ ТЕЖЕ ЈЕДНОГ ВОЗАЧА:

НА СЛЕДЕЋЕМ ВИДЕУ ЈЕ ИЗВЕШТАЈ ИСТОГ  ДОГАЂАЈА РТВ-а, ДОПРЕМАЊЕ РАЊЕНИХ СРБА У МИТРОВАЧКУ БОЛНИЦУ И ИЗЈАВА ДИРЕКТОРА БОЛНИЦЕ:

ВИДЕО ДОКУМЕНТАЦИЈА ТЕШКИХ ПОВРЕДА УСТРЕЉЕНИХ СРБА ОД СТРАНЕ НАТО ФАШИСТА, И МЕДИЦИНСКИ „ФОРЕНЗИЧКИ“ ДОКАЗИ ДА ЈЕ НАТО КОРИСТИО БОЈЕВУ МУНИЦИЈУ, ОЧИГЛЕДНО СА НАМЕРОМ ДА УБИЈЕ:

ЧЕЛИК НЕМАЧКОГ ВЕРМАХТА И АМЕРИЧКИ ФАШИСТИ ПРОТИВ ГОЛОРУКОГ НАРОДА– НА СНИМКУ СЕ ВИДИ КАКО ЈЕ ОКУПАТОРСКИ КФОР ЗАПОЧЕО ИНЦИДЕНТ ЗАСИПАЈУЋИ СУЗАВЦЕМ И ШОК БОМБАМА НЕНАОРУЖАНЕ ЦИВИЛЕ, И ПРОВОЦИРАЈУЋИ ИНЦИДЕНТ, НА КОЈИ ЈЕ ЈЕДАН ДЕО СРБА ОДГОВОРИО БАЦАЊЕМ КАМЕНИЦА. УСЛЕДИЛО ЈЕ НЕКОНТРОЛИСАНО ПУЦАЊЕ ОКУПАТОРСКИХ ВОЈНИКА У МАСУ ЦИВИЛА. У СВАКОЈ ЦИВИЛИЗОВАНОЈ ЗЕМЉИ СЕ СМАТРА ТЕШКИМ ЗЛОЧИНОМ УПОТРЕБА СМРТОНОСНЕ СИЛЕ (ВАТРЕНОГ ОРУЖЈА) ПРОТИВ НЕНАОРУЖАНИХ ЦИВИЛНИХ ДЕМОНСТРАНАТА. УПРАВО ПОД ПРИТЕКСТОМ ЗАШТИТЕ ЉУДСКИХ ПРАВА И ЖИВОТА НЕВИНИХ ЦИВИЛА ЗАПАДНЕ СИЛЕ СУ ИЗВРШИЛЕ ВОЈНУ АГРЕСИЈУ НА ИРАК И ЛИБИЈУ- ДА БИ ЗАШТИТИЛИ ТАМОШЊЕ ЦИВИЛЕ ОД ЗЛОЧИНА ПРОТИВ ХУМАНОСТИ- ИСТОГ ЗЛОЧИНА КОЈИ СУ ОВДЕ ПРЕД НАШИМ ОЧИМА И ОЧИМА СВЕТСКИХ МЕДИЈА ИЗВРШИЛИ НАТО ФАШИСТИ НА ЈАРИЊУ:

Св. Владика Николај Велимировић (филм у једном делу)

by  on May 22, 2011

Документарни филм који никога неће оставити равнодушним.
Филм о србском Светом Владики Николају Велимировићу који је својом личношћу фасцинирао скоро цео свет.

Његов живот је оставио дубоке трагове у србском народу , а и шире, велики проповедник вере у Христа кога је требао 20 век, беседник каквог Србија, током историје, у најтежим тренуцима потребује и има.

Филм „Свети Николај српски “ је у оквиру канала Светосавље доступан у деловима, а због лимита који је канал имао од стране администратора,
сада нам је омогућено да постављамо дугометражне филмове у једном делу од по неколико часова.

Због великог поштовања који ужива Свети Владика Николај у нашем народу одлучио сам да поставим овај филм у једном делу.

Изабрана дела Светог Владике Николаја Велимировића можете преузети са сл. линка:http://www.svetosavlje.org/biblioteka/vlNikolaj/Vladika_Nikolaj.htm

Свако Вам добро желим од Господа!

1 reply »

  1. MENI JE OVO PRVI PUT DA MOGU VIDETI I ČUTI REČ NEKOG OD OPTUŽENIH ZA UBISTVO ĐINĐIĆA I LIČNO MI IZGLEDA OVO SUĐENJE KAO MONTIRANI PROCES A DA SE PRAVE UBICE ŽELE SAKRITI OD JAVNOSTI. ZATO ŽELIM OVE VIDEO VESTI PODELITI SA VAMA, ODAKLE MOŽEMO IZVUĆI SVOJE LIČNE ZAKLJUČKE A NE PRIHVATATI SAMO REČ MONTAŽERA PROCESA.

    Свиђа ми се

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.