Потписници


Поштовани, Обавештавамо Вас да је петиција за Предлог Устава Србије реализована на сајту http://www.peticije24.com/ustav.

Потрудићемо се да о овде, на СРБском ФБРепортеру што чешће (најдаље на сваких пар дана) ажурирамо списак потписника петиције.

Хвала Вам на разумевању
Редакција СРБског ФБРепортера

***

Кликните на ПРЕДЛОГ УСТАВА СРБИЈЕ ако хоћете да га прочитате.

11 replies »

 1. FB REPORTER, NE MOGU DA VERUJEM DA PROTEŽIRATE OVU TZV. MONARHIJU SA TZV. PRESTOLONASLEDNIKOM KOJI NE GOVORI SRBSKI JEZIK NI U NAZNAKAMA, KOJI JE BRITANSKI MAJOR PO ČINU, KOJI JE DAO SVEČANU ZAKLETVU KRALJICI ELIZABETI II I KOJU ON NE MOŽE BEZ SANKCIJA DA RASKINE, ZAR VAM SIGURNO TREBA TAKAV „MONARH“ ??????????? ŠTA JE VAMA???????? PA TAKO ĆETE ODBITI OD SEBE SVAKOG PRAVOG SRBSKOG PATRIOTU, NE MOGU DA VERUJEM DA IKO NORMALAN PROTEŽIRA OVAKVE LIKOVE KAO MONARHIJU I MONARHE!!!!

  Свиђа се 1 person

   • Poštovani ceneći vaš i rad mnogih na ovom sajtu sa kojeg prenosim dosta toga na svoj politički portal moram prvi put uputiti svoju kritiku.
    Kao prvo onima koji su pisali ovaj ustav koji nažalost nikada neće biti usvojen od izdajničkih vlasti Srbije.
    Drugo slažem se sa mnogima koji kritikuju i nadasve preziru monarhiju kakva jeste srpska, to jest ostaci monarhije Srbije. iz Šapca sam grada i osluškujem stalno puls javnosti i on nedvosmisleno kaže monarhija Srbije više ne postoji i svi se čak slažu da se karadjordjevićima ništa nije trebalo ni vratiti oni nisu sačuvali običaje jezik veru ali nijednu trunku Srbije i Srpskog a mi njima sačuvali i vratili mnogo toga.
    Ali ostavimo na stranu materijalna dobra već ne vidim razlog da se uopšte pominju u Srpskom ustavu kao nešto bitnije.
    KARADJORDJEVIĆI NIKADA NEĆE VIŠE BITI SRPSKI MONARHISTI JER IH VISE SRBIJA NE ŽELI.
    Hvala iako ne verujem da će biti komentar objavljen ali bar je moderator pročitao i nadamo se uredništvu portala poslao a možda će i jednostavno samo obrisati u svakom slučaju svako dobro i živi mi i zdravi bili.

    Свиђа ми се

  • 25 01 2015

   Поштовани друже/господине потписани као ВАЛТЕР,

   Ваше примедбе овде изложене (на http://facebookreporter.org/%D0%BF%D0%BE%D1%82%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8/) се не заснивају на изнетом предлогу Устава Србије нити могу да се односе на њега. Оне су неистините јер предлог Устава:
   – омогућава народу да одлучи да ли ће изабрати неку од србских фамилија за Династију или не,
   – омогућава да, ако србска фамилија буде изабрана за Династију, народ одлучује да ли ће њен члан кога она предложи бити устоличен за Монарха,
   – омогућава да народ о томе одлучује тајним гласањем на изборима који су важећи једино ако је најмање 60% од укупног броја бирача гласало, што омогућава народу да не изабере Династију или Монарха једноставно не изласком преко 40% бирача на изборе,
   – не спомиње ни једну србску фамилију као кандидата за Династију нити неку личност као кандидата за Монарха.

   Пошто спомињете протежирање уочите следеће: предлог Устава одлучно протежира слободу, јединство, солидарност народа и самосталну, сједињену, слободну и солидарну Србију, као и сједињеност добрих особина монархистичког, демократског и републиканског државног уређења изостављајући њихове недостатке.

   Је ли Ваше скривање Вашег имена и презимена и представљање као ВАЛТЕР треба да делује на читаоца застрашујуће тако да Ваше примедбе морају да буду прихваћене без размишљања и провере, и да одврате читаоца да барем прочита предлог Устава и да сам слободно закључи о њему?

   Ваше примедбе и Ваша тврђења, као и моје одговоре, може свако лако да провери овде на: http://facebookreporter.org/2014/08/29/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BB%D0%BE%D0%B3-%D1%83%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D1%81%D1%80%D0%B1%D0%B8%D1%98%D0%B5/
   Ту је изложен јавности цео текст предлога Устава.

   Хвала Вам на пажњи.
   Љубомир Т. Грујић

   Свиђа ми се

 2. Србадија цела има право и обавезу да се петиција „Предлог устава Р. Србије“ потпише и да се устав и закони Републике Србије поштују, примењују и бране од сваког појединца православног хришћанина и да ИСТИНА, ПРАВДА и МИР завлада коначно на Балкану.

  Свиђа ми се

 3. Нећу да читам Устав-претпостављам да је добар-ко вама гарантује да ће тај и такав текст бити усвојен-они ће избацити неки члан-неки убацити-до миле воље га амандманима обликовати и направити издајнички акт-док су они на власти то је -Руски рулет!!!

  Свиђа ми се

  • Поштована Марија,

   Списак потписника се ажурира једном дневно после 22 часа.
   То је једини разлог због кога Ваше име није било приказано.

   Срдачан поздрав,
   Редакција СРБског ФБРепортера

   Свиђа ми се

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.