РУСКИ МЕДИЈИ: "ТАДИЋ ЈЕ ИЗДАЈНИК…"


НАЈЧИТАНИЈИ ЧЛАНАК НА НАМА БРАТСКОМ МЕДИЈУ „ВИДОВДАНУ“…

Људима широм света, који „излазе“ на улице када им поскупи млеко, студентима који демонстрирају када им се семестар скрати за један дан, или ђацима који подивљају када им из топлог оброка избаце два кекса- је просто несхватљиво да на овом свету постоји нација којој се негира право на постојање, право на државу, право на традицију, и нација којој се гола егзистенција замењује суровом екстинкцијом- дакле да постоји нација која на све то пристаје погнуте главе и ћутке. Нација која де-факто нестаје са географске карте света „без иједног испаљеног метка“. Та нација смо данас на жалост ми Срби!

РУСКА ЈАВНОСТ И МЕДИЈИ СУ СКИНУЛИ РУКАВИЦЕ: „ТАДИЋ ЈЕ ИЗДАЈНИК!“

5 јун 2011

Миодраг Новаковић

ПИТАЊЕ ЗА СВЕ НАС ЈЕСТЕ: КАДА ЋЕ СРПСКИ НЕЗАВИСНИ МЕДИЈИ, СРПСКЕ ЈАВНЕ ЛИЧНОСТИ И ПОЛИТИЧКА (ОПОЗИЦИОНА) И ИНТЕЛЕКТУАЛНА ЕЛИТА, СКИНУТИ СВОЈЕ РУКАВИЦЕ, И ВЕЛЕИЗДАЈУ КОЈА ЈЕ НА ДЕЛУ У НАШОЈ ОТАЏБИНИ, НАЗВАТИ ПРАВИМ ИМЕНОМ- И ПОТОМ ПОВЕСТИ СВОЈ СРПСКИ НАРОД У БОРБУ ЗА ОСЛОБОЂЕЊЕ ОД СТРАНЕ ОКУПАЦИЈЕ И РЕСТАУРАЦИЈУ НЕЗАВИСНЕ СРПСКЕ ДРЖАВЕ!?

ТАМО СЕ ЈЕДИНО ОСЕЋА "ДОМА"...

ЊИХОВА ИЗДАЈА ГОВОРИ ВИШЕ О НАМА САМИМА…

Свакоме од нас ко својом отаџбином зове Србију, и крсти се са три прста- било је мучно и срамотно гледати пре пар дана, ударну емисију, на ударном првом каналу, у ударно време- Руске државне телевизије. Тема емисије је била ИЗДАЈНИЧКО деловање садашњег српског режима према властитој нацији, и то у континуитету од целе деценије…

Колико год да је та кратка, али садржајна и добро документована емисија била оптужница против српског издајничког режима- исто толико је била оптужница и против нас као народа. Једноставно, за највећи део добронамерног света, а нарочито наше православне браће и сестара, је несхватљива доза националног мазохизма и недостатка националне свести, које демонстрирамо- не својим чињењем, већ својим не-чињењем.

Људима широм света, који „излазе“ на улице када им поскупи млеко, студентима који демонстрирају када им се семестар скрати за један дан, или ђацима који подивљају када им из топлог оброка избаце два кекса- је просто несхватљиво да на овом свету постоји нација којој се негира право на постојање, право на државу, право на традицију, и нација којој се гола егзистенција замењује суровом екстинкцијом- дакле да постоји нација која на све то пристаје погнуте главе и ћутке. Нација која де-факто нестаје са географске карте света „без иједног испаљеног метка“. Та нација смо данас на жалост ми Срби!

РУСКОЈ ЈАВНОСТИ ЈЕ НЕСХВАТЉИВА ИЗДАЈА И НЕХУМАН ТРЕТМАН ТЕШКО БОЛЕСНОГ СРПСКОГ ХЕРОЈА МЛАДИЋА

Цео добронамерни свет, а то су бар четири петине земаљске кугле, ако избацимо „декадентни и милитантни“ запад и пар екстремних блискоисточних нација, је био згранут- колико болесним и изопаченим ритуалом „српског“ председника Тадића, који само што није одиграо „индијански плес“, саопштавајући новинарима „радосну“ вест о „стављању у окове“ тешко болесног, остарелог, и беспомоћног српског хероја генерала Младића- толико и недостатком хуманизма, и поштовања основних људских права, тешко болесног грађанина Ратка Младића– који је по овоземаљским законима невин, све док му се пред судом, не докаже да је крив. Наравно пред судом, у правом смислу те речи, не пред „преким ад-хок“ (НАТО) судом у Хагу.

Руском водитељу је просто било несхватљиво, да један режим може тако да третира човека, кога већински део народа (у чије име тај режим влада) сматра националним херојем. За русе је такође запањујући био потез самог „српског“ председника, који је пред целим светом почео неартикулисано да маше „Младићевом главом“ као улазницом у ЕУ, не чекајући чак ни да екстрадициони судски процес, бар формално буде окончан. У свом мизерном ликовању пред светском ТВ јавношћу, поред непримерене личне еуфорије (какву нису испољили ни суседни национални (према Србији традиционално непријатељски) лидери, отишао је толико далеко у својој евро-атлантској сервилности, да је чак нагласио велико задовољстов, што се то „поклопило“ са доласком велике бриселске инквизиторке „леди“ Ештон. Наравно да нико нормалан не верује да је ово „хапшење“ Младића, у овако критичном тренутку за опстанак српског петоколонашког режима, и које се „случајно“ поклопило и са доласком Брамерца, Ештонове, и туцета других бриселских и вашингтонских политичких протува- уистину било случајност. Презентирање нашој и светској јавности, српског хероја генерала Младића, у таквом стању, као да је прошао кроз руке неког НАТО „др Менгелеа“ (што, према руским изворима и јесте велика вероватноћа), и наводно откривен на већ давно „проваљеној“ локацији, само потврђује криминални и манипулаторски карактер српског режима. Руски водитељ, у току емисије цинично пореди „бриселску инквизиторку“ Ештон, са крвожедном и порочном императорком Маријом Антоанетом, којој њен верни слуга Тадић сервира Младићеву главу, као десерт…

ВОДИТЕЉ ЛЕОНТЊЕВ УПОЗОРАВА ДА СРБИЈИ СТИЖУ НОВЕ УЦЕНЕ

Водитељ Михаил Леонтњев током емисије наглашава да је то све само почетак уцена који стижу територијално осакаћеној Србији, јер као и сви лешинари када се дочепају жртве која не пружа отпор, тако и ови евроатлантски, не престају са њеним комадањем, док од ње не остане само костур. Данашња Србија, управо све више и личи на раскомадани костур некадашње српске краљевине, не тако давно, најмоћније балканске силе… Водитељ, који ни сам није могао да остане равнодушан на овакву трагичну судбину наше нације, у овом уводном делу констатује резигнирано:

„Колико је уопште продуктивна прагматична капитулација (Тадићева велеиздаја), праћена јавним националним понижењем“.- Ова реченица нам казује много тога, и указује директно на капитулантско понашање и национално понижење, коме је Србија изложена од стране „властитог“ председника!?

У наставку емисије се потом појављује уважена руска Академкиња Јелена Гускова, изузетан познавалац историјско-политичких прилика на Балкану, која наглашава следеће:

„Они који добро познају историју балканске кризе, почев од 90-их година, свесни су да су Србима само постављане уцене, а да при томе Србе апсолутно нису никада награђивали“

„Сада ће испоставити нове уцене. Сасвим недавно је амерички амбасадор у Приштини, изјавио да сада Србија мора да испуни следећи услов, а то је признавање лажне државе „Косова“. Затим, дубоко сам уверена да ће Србији бити испостављене нове уцене… Један је независност северне српске покрајине Војводине, затим уз давање „одређених права“ и даље цепање јужних делова Србије.“

ЗАПАД СЕ НЕЋЕ СМИРИТИ СВЕ ДОК СРБИЈА НЕ ПОСТАНЕ „БЕЖИВОТНО ТЕЛО“

У наставку емисије водитељ наглашава како је досадашња лицемерна политика уцена Запада према Србији, јасно показала да Запад не верује Србији, и да се неће смирити до потпуног уништења српске државе. То су уосталом показали недавни закљуци „братиславске нато“ конференције из 2002, када је према немачком посланику Вимеру, према Србији поново успостављена стара Бизмаркова расистичка стратегија, са циљем потпуног онеспособљавањ српске државе на Балкану, као највеће сметње Западним неоколонијалним интересима.

По водитељу Леонтњеву, на Западу постоји страх да Србија може нагло да промени „ћуд“, без обзира на тренутну безусловну сарадњу, да би то описао следећим речима:

„Данас испоручили Хагу, сутра се предомислили? Зато ће Запад Србију разбијати све док не постане беживотно тело- Да се она не дај Боже, поново не усправи! И онда не почне да се обрачунава са западним „хуманитарним интервенционистима“ за сва „добра“ која су јој починили“(ова део интервјуа руска телевизија илуструје веома графичким видео записом, масакра недужних српских цивила касетним бомбама, у Нишу, током илегалног НАТО рата 1999).

Руска државна телевизија наглашава да је Хашки трибунал, основан 1993 од стране НАТО агресора, да би правно оправдали своју такозвану „хуманитарну интервенцију“ у Југославији.

Овде у се, у наставку емисије, истиче један веома важан сегмент злочиначког деловања НАТО снага против српског народа. Господин Леонтњев наводи поверљиве податке из докумената америчкког Пентагона, из којих се види да Пентагон и НАТО приликом планирања такозваних „хуманитарних интернвенција“ и „прецизних“ бомбардовања, такође свесно планирају масовна убиства цивила- јер по њиховим властитим тактичким проценама приликом таквих операција, на једног убијеног „непријатељског“ војника, долази до „колатералног“ убиства бар четири цивила. Дакле при таквим операцијама, НАТО, и то не само у бившој Југославији, већ и у Ираку, Афганистану, Либији, и ко зна где све не, свесно планира масовна убиства недужних цивила. Овакво НАТО „планирање“ по мени би требало сматрати геноцидном радњом, или у најмању руку тешким ратним и хуманитарним злочинима.

НАТО СВЕСНО ПЛАНИРА МАСОВНА УБИСТВА ЦИВИЛА, КАО ДЕО СТРАТЕГИЈЕ „ИНТИМДАЦИЈЕ ЦИВИЛНЕ ПОПУЛАЦИЈЕ“

Уосталом, аутору су одавно познати детаљи Пентагон стратегије „интимидације цивилног становништва“, коју је, гле случајности, разрадио управо НАТО командант у време илегалног НАТО рата против наше отаџбине, генерал Весли Кларк. Генерал Кларк је, како је то објаснио у својим тезама, разрадио ту стратегију у циљу ломљења отпора цивилног становништва, нарочито у и ситуацијама када се становништво „галванизује“ уз свог вођу у одбрани земље од стране окупације. По њему, у таквим ситуацијама намерна масовна убиства цивила су „прихватљива“ у циљу постизања циљева. Уосталом, већина нас се сећа рата 1999, када је генерал Кларк захтевао да се ракетама гађа Бранков мост, у време када су на њему биле хиљаде српских патриота!? Мало разумнији НАТО савезници су га обуздали у то време, плашећи се уласка Русије у рат на страни Србије. У наставку те своје стратегије, генерал Кларк је нагласио потребу стварања организоване пете колоне и извођења спонтаног „државног“ удара, по престанку ратних дејстава. Тај сценарио- „интимидације цивилног“ становништва (читај намерних ратних злочина) и потом организовања пете колоне и „спонтаног државног удара“, смо видели у време агресије 99-те, и потом на петооктобарском државном преврату петоколонашких елемената из редова тзв. „Отпора“ и ДОС-овских велеиздајника, који су на жалост у Србији, и дан данас на власти…

„ЕВРОПСКИ ИЗБОР“ СРБИЈЕ- ПРИЧА О ИЗДАЈИ И ПРИЧА О ИЗДАЈНИЦИМА!

Господин Леонтњев не штеди „тешке речи“ да би описао садашње „петоколонашко“ стање у Србији, и то следећим речима:

„И некако сасвим природно, десило се да је прича о „европском избору“ Србије- управо прича о испуњавању услова тог избора- то је прича о ИЗДАЈИ и прича о ИЗДАЈНИЦИМА!“

Водитељ такође наглашава да је приликом хапшења председника Милошевића 2001, издајник Зоран Ђинђић, прекршио српски устав и српске законе, и незаконито га испоручио Хагу, где је Милошевић умро у притвору 2006 године под сумњивим околностима. Закључује да је Ђинђић ликвидиран у Београду 2003 године (такође под сумњивим околностима).

Овде је важно истаћи сегмент емисије о Радовану Караџићу, за кога господин Леонтњев каже да је напустио место председника Републике Српске, после гаранција од стране америчке администрације, да ћи имати имунитет од Хашког трибунала, да би потом и он ИЗДАЈНИЧКИ био ухапшен и испоручен Хагу. Наравно, американци су погазили то своје обећање, као што и данас газе сва обећања која су давали овом однарођеном српском режиму, заузврат за њихове издајничке услуге….

ТАДИЋ ИЗДАО НАЦИЈУ- НИКОЛИЋ ИЗДАО СРПСКУ ОПОЗИЦИЈУ

У емисији се наводи као најфрагрантнији пример кршења људских права и принципа правде, суђење Др Војиславу Шешељу, који је заточен у Хагу више од осам година без пресуде. Водитељ наглашава да Шешељ у време ратних збивања и наводних злочина за које се терети, није био на никаквим државним и војним функцијама, и да поред очајничких напора, Хашки суд за све ове године, није могао да пронађе никакве доказе његове кривице. У наставку водитељ наговештава да је такво протузаконито и нехумано заточеништво Др Шешеља, лакше разумети у контексту издајничког преврата потпредседника радикала Томе Николића (томе стиропора), који разбија тада највећу српску опозициону партију (СРС), кршећи при томе закон и скупштински пословник, преводећи своје издајничко чланство у крило владајуће коалиције.

Уместо свог закључка ове анализе руског тв дневника, послужићу се завршном реченицом водитеља Леонтњева:

„Бити ИЗДАЈНИК у Србији није ни мало пријатно. Чак је и опасно, тако нас бар учи историја. Тако да ипак треба одати „признање“ политичарима који на себе преузимају одговорност за ИЗДАЈНИЧКЕ одлуке…

И то би било све, довиђења.“

Коначан закључак је на Вама поштовани читаоци, а коначна одлука на Вама поштовани српски опозициони лидери, водећи интелектуалци, свештеници и многи други, у које су данас уперене очи овог ИЗДАНОГ народа.

 

ЦЕО СНИМАК РУСКОГ ТВ ДНЕВНИКА, СА ПРЕВОДОМ НА СРПСКИ, МОЖЕТЕ ПОГЛЕДАТИ НА ВАСЕЉЕНСКОЈ ТВ, СЛЕДЕЋИ ЛИНК: http://www.vaseljenska.com/politika/o-hapsenju-ratka-mladica-prvi-program-ruske-televizije/

9 replies »

 1. Braco srbi, cime smo mi zasluzili da nas rusi brane, stite i vole. Pa nasi politicari su okrenuti zapadu, sa njima dele i rasparcavaju Srbiju. Vidite, ko god je bio na vlasti obogatio se , i briga ga za Srbiju. Sto bi oni sad i razgovarali sa rusima kad znaju sta im rusi misle.

  Свиђа ми се

 2. Rusi su zajedno s Britancima (kad su jedinice Njezinog Velicanstva svojedobno prije Rusa zauzeli pristinski aerodrom, op.a.) i Amerikancima dogovorili da se Rusi povlace s mirovnih misija na Balkanu. Uslijedila je reintegracija (dotad od JNA i paravojnih jedinica okupirane) zapadne Slavonije u pravni poredak Republike Hrvatske, te je Kosovo postalo neovisno, a Rusi nisu ni prstom mrdnuli. Isto je bilo i kad je NATO udario po srpskim gradovima, zeleci srusiti Milosevicev rezim, u cemu je i uspio. Pored Rusa, slicno su se ponijeli i Kinezi. Dakle, sve je dogovoreno odavno. Rezultat: Rusi su preuzeli naftne i druge resurse po Srbiji, a Kosovo je u rukama Zapada. Ovo gore toboznje rusko osudjivanje izdaje u Srbiji je u najmanju ruku licemjerno. Toliko o Vama i Rusima i lazima o tome da ste „braca“.

  Свиђа ми се

  • Није ово обична битка да би нам се тек тако “удружени у милосрдни подухват“, г-ин Леонтијев,Новаковић,Љубић и слични,помогли да нам се отворе очи,већ да дају свој допринос,да племе моје (и даље) сном мртвијем спава !
   Ово је велика битка,невидљиви рат где ми Срби,да узмемо само задњих двадесет година трпимо синхронизовани напад Запада,господара запада, “нашег“ запада,а и бечки коњушари ето чекају свој део костију ! Дакле задњих 20 година са “оваквим“ непријатељима,који би нас досад сатро,а нас ето још живих,носимо крст свој ћутећи,јер знамо ми да наши непријатељи могу и коњ им може,али им Бог неда !
   Не сеири госпон Љубићу,не жури на весеље,јер можда је зец још у шуми ?

   Свиђа ми се

 3. GDE SU BILI RUSI KADA NAS JE NATO BOMBARDOVAO? PEVALI JELI I PILI PO BEOGRADU, TO SE ZVALA PODRŠKA! ZAŠTO RUSI NISU STAVILI VETO U SB UJEDINJENIH NACIJA KADA JE NATO ODLUČIO DA IZVRŠI AGRESIJU NA SRJ? ZAŠTO IMAMO NAJSKUPLJE GORIVO I GAS U OKRUŽENJU, A RUSI POSTALI VLASNICI NIS-A I JUROGAS-A! ZAŠTO SU RUSI RASTURILI STARI JUGOPETROL KO DETE ZVEČKU? I ZAŠTO SMO OD BRAĆE RUSA DOBILI NEPOVOLJNIJE KREDITE NEGO OD PROPALOG ZAPADA?

  Свиђа ми се

 4. moj pokojni otac je govorio da bi ovi nerodjeno dete u majcinoj utrobi prodali! Bio je u pravu 200%! Ovo je bruka i sramota sta nam vise rade, tretiraju nas gore nego stoku! Mi postojimo za rad njih! Pitam se samo sta je potrebno ovom naodu da se desi da bi otvorio oci?!

  Свиђа ми се

 5. Izdajnicka Zavera zapadnih placenika i marginalizovanih ljudi,koji su,radi svoje strucne nesposobnosti,prihvatili placenistvo i izdaju drzave za koju oni i nisu imali nikakvog postovanja.Najnizi ljudski „olos“ za saku dolara izdao je otazdbinu.Njih i ne smatramo Srbima,vec upucene spijuncine,samo da odrade posao.

  Свиђа ми се

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.