ЕКО ПОКРЕТ: ПРОГЛАС ГРАЂАНСТВУ!


Eko Pokret

ЈАВНИ ПОЗИВ ГРАЂАНИМА СРБИЈЕ

ГРАЂАНИ СРБИЈЕ, ДУЖНОСТ НАМ ЈЕ ДА ВАС ОБАВЕСТИМО ДА СЕ НА НАШУ  ЗЕМЉУ СВАКОДНЕВНО ВРШИ АГРЕСИЈА РАДИОЛОШКО-ХЕМИЈСКО-БИОЛОШКИМ СРЕДСТВИМА. ПОГЛЕДАЈТЕ САМО У НЕБО, УВЕРИЋЕТЕ СЕ И САМИ. ТРАГОВИ АВИОНА КОЈИ САТИМА ОСТАЈУ НА НЕБУ ТО НЕДВОСМИСЛЕНО ПОТВРЂУЈУ. АГРЕСИЈА СЕ СПРОВОДИ ЗАПРАШИВАЊЕМ ТОНАМА И ТОНАМА OПАСНИХ ОТРОВА КОЈИ СЕ РАСПРШУЈУ ИЗ НЕОБЕЛЕЖЕНИХ АВИОНА НАЈВЕЋЕ ТЕРОРИСТИЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ НА СВЕТУ ТОКОМ ПРЕЛЕТА НАД СРБИЈОМ.
ТРУЈУ НАС СА НЕБА КАО ДА СМО ИНСЕКТИ, А НЕ ЉУДИ! НА НАШУ ЖАЛОСТ И СРАМОТУ, ТИ АВИОНИ ЗЛОЧИНАЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ СВАКОДНЕВНО ПОВРЕЂУЈУ ВАЗДУШНИ ПРОСТОР СРБИЈЕ И ИЗБАЦУЈУ ТОВАРЕ ОТРОВА НА СТАНОВНИШТВО И ПРИРОДУ СРБИЈЕ УЗ ПРЕЋУТНУ ДОЗВОЛУ ИЗДАЈНИЧКОГ РЕЖИМА. СВАКИ ПОСЛАНИК У НАРОДНОЈ СКУПШТИНИ ЈЕ ЛИЧНО ОБАВЕШТЕН О АГРЕСИЈИ НА СРБИЈУ. ЊИХОВО ЋУТАЊЕ ИХ ЈЕ ПРЕТВОРИЛО У САУЧЕСНИКЕ. ТО ДОКАЗУЈЕ ДА СЕ АГОНИЈА У КОЈОЈ СЕ СРБИЈА НАШЛА НИКАКВИМ ИЗБОРИМА НЕ МОЖЕ ЗАУСТАВИТИ.
НАРОД МОРА ПРЕУЗЕТИ ОДГОВОРНОСТ ЗА СОПСТВЕНУ СУДБИНУ. ПРЕМА ЗАКОНУ О ОДБРАНИ, ЧЛ. 6, ТАЧКА 1 И 2, ВРХОВНИ КОМАНДАНТ ЈЕ ДУЖАН ДА У СЛУЧАЈУ АГРЕСИЈЕ ДОНЕСЕ ПЛАН ОДБРАНЕ СРБИЈЕ И РУКОВОДИ ОДБРАНОМ. ЈАВНО ПРИЗНАЊЕ ВЛАДЕ АМЕРИКЕ ДА ВЕЋ 16 ГОДИНА ВРШЕ ЗАПРАШИВАЊЕ СТАНОВНИШТВА СВЕТА ОТРОВНИМ ХЕМИЈСКИМ ЈЕДИЊЕЊИМА ИЗ НАТО АВИОНА, У ПОТПУНОСТИ ПОТВРЂУЈЕ НАШЕ ОЦЕНЕ О СТАЊУ У СРБИЈИ, АЛИ И ПРУЖА НАЈВЕЋУ ПРАВНУ ТЕЖИНУ НАШИМ ЈАВНО ИЗНЕТИМ ОПТУЖБАМА ДА ЈЕ ПРЕДСЕДНИК СРБИЈЕ ИЗДАО НАРОД И ДРЖАВУ И ДОЗВОЛИО ГЕНОЦИД НАД СТАНОВНИШТВОМ СРБИЈЕ.
У ИСТО ВРЕМЕ, НЕЗАКОНИТО СЕ ДОЗВОЉАВА УВОЗ, УЗГОЈ И КОМЕРЦИЈАЛНИ ПРОМЕТ ГЕНЕТСКИ МОДИФИКОВАНИХ (ИЗМЕЊЕНИХ) ОРГАНИЗАМА (ГМО) И ВРШЕ ПРИПРЕМЕ ПРОТИВУСТАВНОГ УСВАЈАЊА ГЕНОЦИДНОГ КОДЕКСА АЛИМЕНТАРИУСА ЧИЈА ЋЕ ПРИМЕНА ПРОУЗРОКОВАТИ НЕСТАНАК СТАНОВНИШТВА СРБИЈЕ. ОВАЈ ГЕНОЦИДНИ ПРАВИЛНИК О ПРОИЗВОДЊИ ХРАНЕ САДРЖИ ДОЗВОЛУ УЗГОЈА ГЕНЕТСКИ МОДИФИКОВАНИХ КУЛТУРА И КОМЕРЦИЈАЛНИ ПРОМЕТ ПРЕХРАМБЕНИХ ПРОИЗВОДА ОД ГМО, УПОТРЕБУ АНТИБИОТИКА И ВЕШТАЧКОГ ГОВЕЂЕГ ХОРМОНА РАСТА У ТОВУ ГОВЕДА,  ВРАЋА НА ЛИСТУ ДОЗВОЉЕНИХ СРЕДСТАВА У ПРОИЗВОДЊИ ХРАНЕ НАЈВЕЋЕ ОТРОВЕ НА СВЕТУ.
АКО СЕ ТО ДОЗВОЛИ, ГРАЂАНИ СРБИЈЕ, КОЈИ ПРЕЖИВЕ ВИШЕ ОД 60  НАЈТЕЖИХ БОЛЕСТИ, ПОСТАЋЕ СТЕРИЛНИ У ТРЕЋОЈ ГЕНЕРАЦИЈИ, А СРБИЈА ЋЕ БИТИ ИЗБРИСАНА СА ГЕОГРАФСКЕ КАРТЕ СВЕТА. ТО НАУКА КАЖЕ, МИ САМО ПРЕНОСИМО ТО ШТО СЕ ОД НАС КРИЈЕ. ЕВРОПСКА УНИЈА УЦЕЊУЈЕ СРБИЈУ КАНДИДАТУРОМ ЗА ПРИЈЕМ У СВОЈЕ ЧЛАНСТВО ЗАХТЕВОМ ЗА РАСПРОДАЈОМ СВИХ ИЗВОРИШТА ПИЈАЋЕ ВОДЕ И ЈАВНИХ ПРЕДУЗЕЋА ЗА ВОДОСНАБДЕВАЊЕ КОЈА СУ У ВЛАСНИШТВУ ГРАЂАНА СРБИЈЕ КОЈИ СУ ГА ИЗГРАДИЛИ.
ТРАЖЕ ДА ИМ ПРОДАМО НАШЕ ИЗВОРЕ ЖИВОТА. У БОЛИВИЈИ СУ НЕ ТАКО ДАВНО ПРОДАТИ И БУНАРИ, ЧАК И ПРАВО НА КИШНИЦУ, ЗБОГ ЧЕГА ЈЕ НАРОД  МОРАО У КРВИ РАСКИНУТИ ГЕНОЦИДНЕ КОНЦЕСИЈЕ. НАЖАЛОСТ, ТО И СРБИЈУ ОЧЕКУЈЕ, ЈЕР НИКО НЕ ПОШТУЈЕ УСТАВ И ВАЖЕЋЕ ЗАКОНЕ. ПОРЕД ТОГА, СРБИЈУ ЈЕ ОПЉАЧКАЛА СОПСТВЕНА ПОЛИТИЧКА ЕЛИТА. УНИШТИЛИ СУ ПРОИЗВОДЊУ, ОСТАВИЛИ ЉУДЕ БЕЗ ПОСЛА, А ПЕНЗИЈЕ ИСПЛАЋУЈУ ИЗ КРЕДИТА.
ЗБОГ ТОГА НАРОД МОРА ПРЕУЗЕТИ ОДГОВОРНОСТ ЗА СВОЈУ СУДБИНУ ИЛИ ГА ВИШЕ НЕЋЕ БИТИ. ПРВА ПРИЛИКА СУ ИЗБОРИ. ЗАТО СВИ МОРАМО ИЗАЋИ ДА ОДЛУЧУЈЕМО  О    СВОЈОЈ СУДБИНИ И НИЈЕДАН ГЛАС СЕ  НЕ СМЕ ДАТИ ИЗДАЈНИЦИМА. АКО ВИ ТО БУДЕТЕ ЖЕЛЕЛИ, ИЗАЋИ ЋЕМО И МИ, ЕКОЛОЗИ, НА НЕПОЛИТИЧКОЈ ЛИСТИ ГРУПЕ ГРАЂАНА ПОД НАЗИВОМ: ЕКОЛОШКИ ПОКРЕТ СРБИЈЕ-НИКОЛА АЛЕКСИЋ. ТО ЈЕ ЈЕДИНА МИРНА МОГУЋНОСТ ИЗВЛАЧЕЊА СРБИЈЕ ИЗ ОВЕ АГОНИЈЕ. МИСЛИТЕ О ТОМЕ, ВАША ДЕЦА И БУДУЋНОСТ СУ ТАКОЂЕ УГРОЖЕНА.
ЗА ЕКОЛОШКИ ПОКРЕТ СРБИЈЕ НИКОЛА АЛЕКСИЋ, С.Р. , 25 јануар 2012

3 replies »

  1. nije potrebna kampanja preko rts postovani aleksicu,preko interneta ste otvorili oci narodu bar 80posto ljudi koje poznajem,shvataju insinuacije ne samo stranih vladara vec i nasih.ali imate veliku podrsku i omasovljenje vasih pristalica ,pristalica slobodne srbije ,jos uz pomoc dejana lucica i pretakanje glasova ostalih pokreta koji podrzavaju program ka evroazijskoj uniji cemo uspeti da se otrgnemo i u skorije vreme postavimo novi kurs politike. vratimo dostojanstvo srbiji i uz bracu ruse verno cuvati teritorije neba i zemlje…

    Свиђа ми се

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.